11 skvělých hudebních komedií na Netflixu

Foto: Paramount Pictures, Netflix, Universal Pictures

Od české klasiky Starci na chmelu z roku 1964 až po bláznivou Eurovizi z loňska. Vybrali jsme nejlepší hudební komedie z aktuální nabídky Netflixu, které najdete v českém rozhraní služby. Mezi top jedenáctkou nechybí ani stále oblíbená Pomáda nebo Hříšný tanec.

Annie

Foto: Columbia Pictures

Adaptace slavného broadwayského muzikálu o nejoblíbenější uličnici v celé Americe, která svým bezbřehým optimismem okouzlila taťku Warbuckse.

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga

Pěvecké duo z malého města si touží splnit velký sen v celosvětové hudební soutěži. Přežije ale jejich vztah obrovský tlak, intriky soupeřů a nehody na jevišti?

Hříšný tanec

Foto: Lionsgate

17letá Frances tráví léto s rodiči v horském hotelu, kde se zamiluje do místního nespoutaného učitele tance.

Kdyby tisíc klarinetů

Foto: Bontonfilm

Voják dezertuje a schová se ve škole. Pronásledovatelům, které má v patách, se ale zbraně záhadným způsobem promění v hudební nástroje.

Ladíme!

Tahle hudební komedie se odehrává ve světě pěveckých sborů, ve kterém probíhá lítý boj tří dívčích uskupení.

Mamma Mia!

Na řeckém ostrově Kalokairi bude mít svobodná matka nervy nadranc, protože její dcera, která se má vdávat, pozve na svatbu tři máminy bývalé milence.

Pomáda

Byla to letní láska. A teď mají být spolužáci? Sandy a Danny řeší v legendárním filmovém muzikálu vzájemné city, vztahy s kamarády a další teenagerské starosti.

Rebelové

Foto: Bontonfilm

Muzikál odehrávající se v 60. letech, ve kterém se do sebe nešťastně zamilují dezertér a budoucí maturantka.

Rocketman

Popová hvězda Elton John v léčebně vzpomíná na svoje skromné začátky, nadčasové skladby i opojné chvíle plné inspirace a různých výstřelků. Podle skutečných událostí.

Starci na chmelu

Léto, chmel a skvělá hudba. A jeden mladý romantický snílek prožívající první lásku. Konflikt tady na sebe nenechá dlouho čekat.

Šakalí léta

Foto: Bontonfilm

Do poklidného maloměsta dorazí výstřední chlápek, kterému v žilách proudí rokenrol. Mezi mladými lidmi vyvolá revoluci – a nadchne je pro dobrou muziku.