10 novinek, které uvidíme na Netflixu v tomto týdnu

Foto: Netflix

Plány Netflixu pro tento týden jsou jasné. Dorazí jeden z nejočekávanějších Netflix originálů tohoto roku, zombie řezničina Zacka Snydera Armáda mrtvých, uveden bude také Oscarem ověnčený dokument Poslední týdny o děsuplných příbězích maďarských Židů za druhé světové války, druhá řada mexického seriálu Kdo zabil Saru, další pokračování animovaného Jurského světa nebo druhá série španělského superhrdinského počinu Soused. Nabídka novinek není nijak bohatá, rozhodně ale bude z čeho vybírat.

Angry Birds ve filmu 2

Vepři nabídnou ptákům příměří a z úhlavních nepřátel jsou rázem úhlavní spojenci. Na obzoru se totiž objevil strašlivý společný protivník. (18. května)

Poslední přání

Nemocná babička by ještě ráda viděla svůj rodný dům. Milující vnuk jí chce přání splnit, čeká ho ale strastiplná cesta přes hranice plná komických událostí. (18. května)

Dvě na kole

Dokument o dvojici žen cestujících na kolech z Mexika do Kanady a o tom, jak tahle cesta prověří hranice jejich možností i jejich vzájemný vztah. (19. května)

Kdo zabil Saru? – 2. řada

Álex chce za každou cenu prokázat, že na něho hodili sestřinu vraždu, a neváhá se mstít. Rozhodne se vytáhnout na světlo mnohem víc než jen skutečného pachatele. (19. května)

Poslední týdny

Děsivý příběh pěti maďarských Židů za holokaustu a Hitlerovy nadvlády v dokumentu oceněném Oscarem. (19. května)

Peter Tatchell: Láska a nenávist

Foto: Netflix

Dokument o životě aktivisty prosazujícího práva homosexuálů Petera Tatchella a jeho boji za spravedlnosti v dobách politických nepokojů a nejrůznějších sporů. (20. května)

Spešl – 2. řada

Mladý gay s mozkovou obrnou se vymaní z izolované existence, aby konečně začal žít podle svého. (20. května)

Armáda mrtvých

Las Vegas zaplaví nemrtví a parta žoldáků vsadí všechno na jednu kartu, když se odhodlá k největší loupeži v dějinách uprostřed karanténní zóny. (21. května)

Jurský svět: Křídový kemp – 3. řada

Šest teenagerů si mělo užívat dobrodružství na táboře na Isla Nublar. Místo toho ale musí společně bojovat o holý život, když ze zajetí na ostrově uprchnou dinosauři. (21. května)

Soused – 2. řada

Život sebestředného Javiera se trochu zamotá, když se nečekaně stane superhrdinou – a jeho expřítelkyně dostane za úkol odhalit jeho totožnost. (21. května)

Pokračuj na přehled novinek z minulého týdne