Kde sledovat pořad Utajený šéf online

Utajený šéf online. Zdroj: TV Nova

Utajený šéf je českou verzí americké reality-tv Undercover Boss, kterou lze sledovat online. Pořad vysílá televize Nova od roku 2018, o rok později přišel na slovenskou Markízu. Aktuálně běží v televizi třetí série (od 28. dubna 2021).

Ředitelé a vysoce postavení manažeři významných českých firem proniknou v přestrojení mezi své zaměstnance a pracují na nejnižších pozicích, aby zjistili, co mohou dělat lépe. Po týdnu se vrátí ke své skutečné identitě a vyvodí z experimentu důsledky. Mezinárodně úspěšný formát v českém provedení.

Právě odvysílané epizody Utajeného šéfa na televizní obrazovce lze sledovat zdarma na stránce Nova Plus. Pro ostatní díly však doporučujeme zavítat na Voyo, kde za měsíční předplatné dostanete přístup k celému pořadu. Ten pro televizi Nova natočili Filip Remunda a Vít Klusák.

Na Voyo můžeme zhlédnout krom původních pořadů i přímé přenosy sportovních utkání, hollywoodské velkofilmy nebo české pohádky a jiné filmy pro mladší diváky. Voyo také nabízí předpremiéry svých seriálů a filmů. Měsíční předplatné vyjde na 159 Kč.