Kde sledovat seriál Temný kraj online

Temný kraj online. Foto: TV Prima

Temný kraj je seriál z produkce televize Prima, který lze sledovat online zcela zdarma. Odvysíláno bylo celkem šestadvacet epizod ve dvou řadách.

Odborník na sériové vraždy Petr Kraj se ve svém zdravotním volnu na malebném venkově dostává společně s nalezeným psem a nezkušenou trojicí okresních policajtů k vyšetřování šesti případů sériových vražd, ve kterých ožívá stejně temné zlo jako ze starých pověstí a strašidelných legend.

Temný kraj je krimi seriál z roku 2017, který se prozatím dočkal dvou řad a šestadvaceti epizod. Seriál lze sledovat zdarma na službě iPrima, kde jsou k dispozici všechny díly. Počin režisérky Jitky Bártů, ve kterém hlavní roli hraje Lukáš Vaculík, je aktuálně možné sledovat i na obrazovkách televize Prima.

Prima je velice vstřícná v tom, že poskytuje velkou část obsahu zdarma. Pokud se ale chcete zbavit reklam, musíte připlatit 59 Kč měsíčně. V archivu najdeme samozřejmě odvysílané původní pořady Primy a další seriály či filmy. Také narazíme na videopůjčovnu, kde za příplatek můžeme zhlédnout mnoho filmů a předpremiér různých pořadů.