Kde sledovat Případ mrtvého nebožtíka online

Případ mrtvého nebožtíka online. Foto: Falcon

Případ mrtvého nebožtíka je česká parodie, kterou lze již sledovat online. Film se dostal na řadu streamů včetně Netflixu.

Komedie, která si utahuje z kriminálek, jichž jsou dnes plné televizní obrazovky. Film využívá klišé kriminálního žánru, a tak se děj, který divák zná už z milionu žánrových snímků z policejního prostředí, stal podhoubím pro slovní humor a do absurdna gradující situace.

Případ mrtvého nebožtíka nabízí online nejen Netflix a Voyo (formou předplatného), ale také služby jako O2TV, Google Play, iTunes nebo Youtube, kde si snímek můžete vypůjčit. Komedie režiséra Miloslava Šmídmajera má za sebou také televizní premiéru.

Americká služba Netflix, která má po celém světě přes 203 miliónů uživatelů, si do českých domácností našla cestu v lednu 2016. V rámci měsíčního předplatného, které činí 199, 259 nebo 319 korun v závislosti na kvalitě přehrávání a množství přístrojů, na nichž lze obsah sledovat, si divák může vybrat z několika stovek titulů. Většina snímků nebo seriálů jsou v původním znění, ale české titulky a dabing se doplňují stále rychleji.