Kde sledovat seriál Malý Sheldon online

Malý Sheldon online. Foto: CBS

Malý Sheldon je americký komediální seriál, který lze sledovat online. Prequel Teorie velkého třesku je k dispozici na streamech HBO GO a Voyo. Pochopitelně s českým dabingem, případně titulky.

Pro devítiletého Sheldona Coopera není snadné vyrůstat ve východním Texasu. Být největším géniem své generace, který vyniká v pokročilé matematice i vědě, totiž není vždycky výhodou, zvláště pak v zemi, kde mají svrchovanou pozici náboženství a fotbal. A zatímco se zranitelný, nadaný a poněkud naivní Sheldon vyrovnává se světem, jeho úplně obyčejná rodina musí najít způsob, jak se vyrovnat s ním.

Pro české zákazníky je streamovací služba od HBO patrně nejznámější, protože samotný televizní kanál se v České republice objevil už v polovině 90. let. Filmoví a seriáloví nadšenci si mohou za 159 korun měsíčně obsah přehrát až na pěti zařízeních. Důležité je připomenout, že službu si lze objednat nezávisle na tom, zda máte, nebo nemáte zaplacené televizní kanály od HBO. Kompletní obsah je i v českém jazyce.