8 posledních filmů, které Netflix přidal s českým dabingem

Foto: Netflix

Netflix přidává filmy s českým dabingem jen v ojedinělých případech. Zatímco před měsícem se tak stalo u filmů určených pro dospělé publikum, tentokrát cílí hlavně na děti. Český dabing si totiž můžete pustit u výborného animáku Jak vycvičit draka 3, dobrodružného snímku Dora a ztracené město nebo rodinné podívané Yes Day. Na Netflixu se také objevila Ovečka Shaun ve filmu: Farmageddon, která se zcela obešla bez dialogu. Jediným dospěláckým titulem s českým dabingem, který dětem určitě nedoporučujeme, je v tomto přehledu Mizerná jízda stavějící na humoru ve stylu Jackass.

Dora a ztracené město

Mladá energická průzkumnice se s kamarády vydá do džungle hledat rodiče, kteří zmizeli při pátrání po starověkém zlatém městě.

Earth: Den na zázračné planetě

Tohle úchvatné pokračování filmu „Země“ nešetří nádhernými záběry zázraků, které jsou každý den k vidění na spoustě míst naší planety.

Jak vycvičit draka 3

Škyťák s Bezzubkou narazí na zakleté stvoření a vydají se hledat legendární dračí ráj. Stihnou to ale dřív, než je najde zlý lovec Kruťas?

Letní kemp

Pohodový muzikál, ve kterém problémový puberťák zariskuje a odjede na letní tábor. A tam se nečekaně zamiluje, najde si kamarády i místo, kam opravdu patří.

Mizerná jízda

Komedie postavená na drsných, nečekaných fórech, které dva nejlepší kámoši po cestě do New Yorku zkoušejí na náhodné kolemjdoucí – a všechno natáčejí skrytou kamerou.

Ovečka Shaun ve filmu: Farmageddon (bez dialogu)

U farmy Mossy Bottom ztroskotala roztomilá mimozemšťanka a vyvolala tím úplně šílenství. Shaun se stádem se jí rychle snaží pomoct dostat se zpátky domů.

Psí veličenstvo

Milovaný pejsek Rex se vypořádá se žárlivým nepřítelem i Donaldem Trumpem, ale pak se octne v útulku a vydá se na dobrodružnou cestu zpátky do Buckinghamského paláce.

Yes Day

Máma s tátou se rozhodnou, že místo obvyklého „ne“ budou pro jednou dětem říkat „ano“ i na ty nejdivočejší nápady – a smršť bláznivé zábavy na sebe nenechá dlouho čekat.

Pokračuj na minulý přehled nejnovějších filmů na Netflixu s dabingem