8 posledních filmů, které Netflix přidal s českým dabingem

Foto: Netflix

Netflix přidává do nabídky desítky nových filmů a seriálů každý týden. Jen hrstka z nich ale obsahuje český dabing. Zjišťovat, které to jsou, není asi ta nejzábavnější činnost. Naštěstí jsme tady my, abychom to udělali za vás. Za poslední dva týdny na Netflixu se s českým dabingem objevily poměrně zajímavé tituly. Parádní komiksovka Kick-Ass, Netflix originál Ranařky nebo Oscarem ověnčená Vévodkyně s Keirou Knightley.

Až vyjde měsíc

Svérázné drama o zoufalém pátrání po dvou dvanáctiletých dětech z Nové Anglie, které se do sebe zamilují a společně utečou. Film Wese Andersona nominovaný na Oscara.

Kick-Ass

Středoškoláka Davea Lizewskiho komiksy inspirují natolik, že se rozhodne stát superhrdinou. Začne bojovat s kriminálními živly a brzy se stane hvězdou internetu.

Nádech pro lásku

Osmadvacetiletý Robin Cavendish zcela ochrne, ale to mu nezabrání dát věci do pohybu a pustit se s pomocí svojí oddané ženy do boje za práva postižených. Režisérský debut Andyho Serkise.

Nejvyšší pocta

Právník z Pentagonu zkoumá žádost o posmrtné udělení Medaile cti válečnému hrdinovi a odhalí při tom šokující důvod, proč byla zamítnuta. Drama podle skutečného příběhu Williama H. Pitsenbargera.

Nine

Filmový režisér Guido se zmítá v krizi středního věku, snaží se dokončit film a zároveň ukočírovat svoje vztahy se spoustou různých žen. Muzikál inspirovaný filmem Federica Felliniho Osm a půl a plný oscarových hvězd.

Ranařky

Stydlivá šestnáctiletá dívka se vydá ve stopách svojí rebelantské mámy a zveřejní anonymní pamflet proti sexismu, se kterým se ve škole denně potýkají všechny studentky. Adaptace románového bestselleru v režii Amy Poehler.

Sexy 40

Svobodná matka z New Yorku se k velkému překvapení všech kolem zaplete s o hodně mladším sousedem. Povedená romantická komedie s Catherinou Zeta-Jones.

Vévodkyně

Mladá vévodkyně Georgiana Spencer se trápí v nešťastném manželství, a tak si začne skandální poměr s politikem Charlesem Greyem. Keira Knightley a Ralph Fiennes ve výpravném dobovém dramatu, které získalo Oscara za nejlepší kostýmy.

Pokračuj na minulý přehled novinek na Netflixu s českým dabingem