18 filmů a seriálů (nejen) na Netflixu, které můžete vidět o víkendu

Foto: Sony Pictures, HBO Max, Warner Bros.

Další vydatná porce novinek z Netflixu, něco málo z HBO GO a jiných služeb. Mezi novinkami týdne na streamu, které si můžeme pustit třeba o víkendu, najdeme drsnou kriminálku Dokonalá loupež (nedávno zmizela z Netflixu), jihokorejský sci-fi seriál Sisyfos: Mýtus, který nabízí velmi zajímavou zápletku, Synchronic s Anthonym Mackiem a Jamiem Dornanem nebo na HBO GO uvedenou Wonder Woman 1984 a nový seriál Josse Whedona, Viktoriánky. Celkem jsme objevili osmnáct filmů a seriálů.

Dokonalá loupež

Drsná kriminálka z Los Angeles sleduje životy členů elitní policejní jednotky, která se postaví do cesty nejúspěšnějším zlodějům v zemi. (Aerovod)

Equalizer 2

Bývalý agent CIA Robert McCall (Denzel Washington) bere spravedlnost do vlastních rukou. Aby pomstil smrt bývalé kolegyně a blízké kamarádky, bude znovu zabíjet. (Netflix)

Hello, Me! – 1. řada

Štěstí a úspěch se jí vyhýbají obloukem a má pocit, že úplně ztratila jiskru. Jednou se ale objeví její odvážné mladší já a chce po ní, aby se sebou něco udělala. (Netflix)

Láska a příšery

Sympatický smolař Joel přežil apokalypsu, při které Zemi ovládly příšery. Po sedmi letech ale opustí útulný podzemní bunkr a vydá se najít svoji bývalku. (Netflix)

Lásko moje: Šest příběhů pravé lásky – nová minisérie

Něžné portréty natáčené po dobu jednoho roku, ve kterých šest dlouholetých párů z různých konců světa ukáže, co pro ně znamená láska. (13. dubna)

Nadosmrti

Rei pomůže ženě, kterou dlouhá léta miluje, uniknout ze spárů násilnického manžela. Na útěku vzplanou jejich milostné city. (Netflix)

Nedotknutí

Tři mladí muži se zdravotním postižením utíkají od svých až příliš starostlivých rodičů na výlet do nevěstince v Montrealu, kde poskytují služby zákazníkům se speciálními potřebami. (Aerovod, O2TV)

Proč jsi mě zabil?

Zdrcená rodina se přes sociální sítě snaží najít lidi, co zabili čtyřiadvacetiletou Crystal Theobald. A hranice mezi spravedlností a pomstou se začínají stírat. (Netflix)

Přátelé – 10 řad

Jeden z celosvětově nejoblíbenějších televizních pořadů, tato chytrá a sofistikovaná komedie nabízí veselý pohled na úzkosti a absurdity přátelství, kariér a randění šestice blízkých přátel žijících v New Yorku. (HBO GO)

Sisyfos: Mýtus – 1. řada

Nevysvětlitelná událost odhalí geniálnímu inženýrovi nebezpečná tajemství skrytého světa a seznámí se s ženou, která za ním přišla z budoucnosti. (Netflix)

Rychle a zběsile: Závodníci v utajení – 4. řada

Vládní agentura najme náctiletého řidiče Tonyho Toretta a jeho kámoše, kteří milují adrenalin, aby se infiltrovali do prostředí ilegálních automobilových závodů. (Netflix)

Synchronic

Dva záchranáři narazí na několik obětí nové drogy se silnými účinky, které zemřely hodně zvláštní smrtí. Co se to tu sakra děje? (Netflix)

Tenkrát v Hollywoodu

V devátém filmu kultovního režiséra Quentina Tarantina se televizní herec a jeho dlouholetý kaskadér rozhodnou prosadit se u filmu na konci zlaté éry Hollywoodu – v roce 1969 v Los Angeles. (Netflix)

The Circle – USA – 2. řada

V tomhle sociálním experimentu a soutěžní show jde o postavení a strategii. Hráči na internetu flirtují, hledají přátele a snaží se podvodem vyhrát 100 000 dolarů. (Netflix)

Viktoriánky

Nový seriál HBO, zasazený do viktoriánského Londýna, sleduje skupinu osob – většinou žen – které záhadně získaly nadpřirozené schopnosti. „Dotčení“, jak jim přezdívají, si musí vydobýt své místo ve zkostnatělé viktoriánské společnosti. (HBO GO)

Wonder Woman 1984

V novém příběhu žije Diana Princeová nepozorovaně mezi obyčejnými smrtelníky v zábavných 80. letech minulého století – v čase hojnosti a nevázaného konzumu. (HBO GO)

Znovuzrození boha

Ne-ča žije jako obyčejný poslíček, kterého baví motoristické závody. Když ale narazí na staré nepřátele, musí v sobě znovu objevit sílu ochránit svoje milované. (Netflix)

Žaluji!

V roce 1894 je důstojník francouzského generálního štábu Alfred Dreyfus nepravdivě obviněn z velezrady a odsouzen k doživotí. Tato událost vstoupila do historie jako Dreyfusova aféra. (Aerovod, Dafilms)

Pokračuj na filmové a seriálové tipy z minulého víkendu