15 novinek na Netflixu s českým dabingem

Foto: Netflix

Netflix přidal další várku filmů a seriálů s českým dabingem. Za poslední měsíc se na službě objevilo patnáct takových titulů. České znění nově nabízí výborný animák Jak vycvičit draka 3, horká fantasy seriálová novinka Světlo a stíny a hned několik dalších Netflix originálů. Netflix dokonce dodatečně přidal dabing k již dříve uvedenému Lupinovi a reality-show Too Hot to Handle.

Dora a ztracené město

Mladá energická průzkumnice se s kamarády vydá do džungle hledat rodiče, kteří zmizeli při pátrání po starověkém zlatém městě.

Earth: Den na zázračné planetě

Tohle úchvatné pokračování filmu „Země“ nešetří nádhernými záběry zázraků, které jsou každý den k vidění na spoustě míst naší planety.

Jak vycvičit draka 3

Škyťák s Bezzubkou narazí na zakleté stvoření a vydají se hledat legendární dračí ráj. Stihnou to ale dřív, než je najde zlý lovec Kruťas?

Letní kemp

Pohodový muzikál, ve kterém problémový puberťák zariskuje a odjede na letní tábor. A tam se nečekaně zamiluje, najde si kamarády i místo, kam opravdu patří.

Lupin – 1. řada

Zloděj gentleman Assane Diop se ve šlépějích Arsèna Lupina vydává pomstít příkoří, které jeho otci způsobila jedna bohatá rodina.

Mizerná jízda

Komedie postavená na drsných, nečekaných fórech, které dva nejlepší kámoši po cestě do New Yorku zkoušejí na náhodné kolemjdoucí – a všechno natáčejí skrytou kamerou.

Ovečka Shaun ve filmu: Farmageddon (bez dialogu)

U farmy Mossy Bottom ztroskotala roztomilá mimozemšťanka a vyvolala tím úplně šílenství. Shaun se stádem se jí rychle snaží pomoct dostat se zpátky domů.

Psí veličenstvo

Milovaný pejsek Rex se vypořádá se žárlivým nepřítelem i Donaldem Trumpem, ale pak se octne v útulku a vydá se na dobrodružnou cestu zpátky do Buckinghamského paláce.

Rychle a zběsile: Závodníci v utajení – 4. řada

Vládní agentura najme náctiletého řidiče Tonyho Toretta a jeho kámoše, kteří milují adrenalin, aby se infiltrovali do prostředí ilegálních automobilových závodů.

Světlo a stíny – 1. řada

Osiřelá kreslička map Alina Starková na sebe přivolá hněv temných sil, když dá průchod neuvěřitelné moci, která může změnit osud jejího válkou zmítaného světa.

Thunder Force

Dvě nejlepší kamarádky z dětství jsou zase spolu. Jedna z nich totiž objevila látku, co dělá z lidí superhrdiny, takže se trochu nečekaně můžou postavit zločincům.

Too Hot to Handle – 1. řada

Na rajském pobřeží si dali dostaveníčko krásní nezadaní. Ale má to háček. Aby vyhráli úžasných 100 000 dolarů, budou se muset vzdát sexu.

Utajený pasažér

Odhalení ukrytého pasažéra ohrozí životy všech tří členů posádky, co právě vyrazila na misi na Mars. A přiměje je volit mezi špatným a ještě horším řešením.

Vafle + Mochi

Zvídavé loutky Vafle a Mochi cestují po světě, objevují zajímavá jídla i cizokrajné kultury a učí se vařit z čerstvých surovin.

Yes Day

Máma s tátou se rozhodnou, že místo obvyklého „ne“ budou pro jednou dětem říkat „ano“ i na ty nejdivočejší nápady – a smršť bláznivé zábavy na sebe nenechá dlouho čekat.

Pokračuj na minulý přehled nejnovějších filmů na Netflixu s dabingem