13 novinek, které Netflix přidá tento týden

Foto: Netflix

Netflix ve slabším velikonočním týdnu vsadí na svoje originály, uvedení dalších známých filmů do nabídky se asi konat nebude. Premiérou týdne tak zůstává akční komedie Thunder Force, která v hlavních rolích představí velmi netradiční duo superhrdinek. Netflix už v úterý přidá také zajímavý dokument Zakódované předsudky, ve středu dokumentární minisérii Tohle je přepadení nebo ve čtvrtek první řadu japonského animovaného seriálu Muž v domácnosti. Do nabídky Netflixu putují také originální filmy z Turecka (komedie Už jste někdy viděli světlušky?) a jihokorejský thriller Noc v ráji.

Rodinný sraz – 3. část

McKellanovi se přestěhují ze Seattlu na maloměsto v Georgii a jejich životní styl narazí na jižanský způsob života a konzervativní přístup prarodičů. (5. dubna)

Zakódované předsudky

Joy Buolamwini z mediální laboratoře MIT našla chyby v technologii na rozpoznávání tváří a odhalila možnou předpojatost dnešních algoritmů, kterou zkoumá tenhle dokument. (5. dubna)

Poslední děti na Zemi: Všechno nejlepší k apokalypse – interaktivní

Pomozte Jackovi a jeho kamarádům porazit příšery a zůstat naživu! „Poslední děti na Zemi“ v zábavném interaktivním dobrodružství. (6. dubna)

Dolly Parton: Pocta od MusiCares

Dolly Partonová získá od organizace MusiCares cenu pro osobnost roku a hold jí přijde vzdát spousta slavných umělců. Úžasný večer plný hudby a krásných vzpomínek. (7. dubna)

Snadný prachy – 1. řada

Ve zběsilé a zlověstné honbě za bohatstvím se proplétají osudy ambiciózní podnikatelky, okouzlujícího zabijáka z gangu a problémového teenagera. (7. dubna)

Svatební kouč – 1. řada

Věčná komička Jamie Lee už si svojí uličkou prošla a má tak pro hrdličky, kterým občas tečou nervy, spoustu svérázných, ale praktických rad, jak si naplánovat svatbu. (7. dubna)

Tohle je přepadení: Krádež umění, jakou svět neviděl – nová minisérie

Píše se rok 1990. Dva muži přestrojení za policisty pronikají do bostonského muzea, kde ukradnou umělecké předměty nevyčíslitelné hodnoty. Podívejte se, jak k tomu došlo. (7. dubna)

Velký den – 2. sbírka

Šest zasnoubených párů, které do toho s velkou slávou praští, v ohromujícím pohledu na miliardový svatební byznys v Indii. (7. dubna)

Muž v domácnosti – 1. řada

Legendární Tacu z japonské mafie jakuzy, přezdívaný Nesmrtelný drak, kdysi zmizel z podsvětí. Teď se ale vrací jako naprosto oddaný muž v domácnosti. (8. dubna)

Noc v ráji

Mafián se po brutální tragédii stane štvancem a skryje se na ostrově Čedžu, kde se dá dohromady se ženou, která řeší vlastní vážné problémy. (9. dubna)

Thunder Force

Dvě nejlepší kamarádky z dětství jsou zase spolu. Jedna z nich totiž objevila látku, co dělá z lidí superhrdiny, takže se trochu nečekaně můžou postavit zločincům. (9. dubna)

Už jste někdy viděli světlušky?

Na pozadí politických bojů a změn ve společnosti řeší svérázná a geniální rebelka Gülseren samotu, trable v milostném životě i různé ztráty. (9. dubna)

Vzdálené světy

Po cestě domů za svým psem se muž zasekne v časové smyčce a pořád dokola prožívá osudný konflikt s policajtem. Krátký film nominovaný na Oscara. (9. dubna)

Pokračuj na přehled Netflix novinek z minulého týdne