35 filmů a seriálů, které Netflix přidá tento týden

Foto: A24, Netflix

Netflix v týdnu přidá desítky známých filmů, přehršel originálů a hned několik vypůjčených celovečerních dokumentů. Fanoušci české tvorby se dočkají dvou novinek, sportovního počinu Zítra bude líp a jedné z těch lepších pohádek za poslední roky, Hodinářova učně. Vybrat si celkem z pětatřiceti titulů nebude tentokrát vůbec jednoduché.

Amy

Intimní pohled na životní cestu Amy Winehouse od charismatické mladé holky po hvězdu s velkými problémy. Vzácné domácí záběry a rozhovory s jejími nejbližšími. (29. března)

Diego Maradona

Na trávníku zářil jako jeden z nejlepších fotbalistů vůbec. Jak ale ukazuje tenhle dokument, mimo hřiště byl život Diega Maradony mnohem temnější. (29. března)

Mládí

V alpských lázních se sejdou dva slavní staří přátelé, oba osmdesátníci na sklonku umělecké kariéry, a debatují o smrti, lásce a kreativitě. (29. března)

Slunovrat

Žena, která prožila velkou tragédii, odjede s přítelem a jeho kolegy ze školy do idylické švédské vesnice. Zdání ale klame a celý výlet se hodně rychle zvrtne. (29. března)

Zítra bude líp

Libor Podmol natáčí svoji cestu z pozice neznámého nadějného jezdce až k titulu mistra světa ve freestyle motokrosu. (29. března)

Ať žije Itálie!

Politik Michele Spagnolo po mozkové mrtvici ztratí zábrany a neumí lhát. A to mu hodně rychle převrátí osobní život i kariéru vzhůru nohama. (31. března)

Haunted: Latinská Amerika

Hororový seriál o setkáních s nadpřirozenem a paranormálními jevy, natočený podle skutečných zážitků obyčejných lidí. (31. března)

Tohle není hra

Dokument, který se otevřeně zabývá našim napjatým a složitým vztahem k počítačovým hrám z pohledu vášnivých hráčů i jejich znepokojených rodičů. (31. března)

47 róninů

Dobrodružný akčňák o 47 samurajích, kteří se rozhodnou pomstít královskému hodnostáři za smrt svého pána. (1. dubna)

Děsivá setkání – 2. řada

Lekačky a srandovní odhalení na skryté kameře, ve které se skuteční lidé stávají hvězdami ve svém vlastním hororu. (1. dubna)

Divoká noc

Foto: Universal Pictures

Uklízeč na noční šichtě v prázdném obchodním domě narazí na problémovou holku, kterou tam s ním omylem zamkli. (1. dubna)

Hodinářův učeň

Aby si mohl vzít dceru mistra hodináře, musí se mladý učeň Urban vypravit do světa a najít bájné hodinky, které umí předpovídat smrt. (1. dubna)

Interview s upírem

Foto: Warner Bros.

Citlivý Louis, mladičká Claudia a zlomyslný Lestat. Životy tří upírů se vlečou napříč staletími ve výpravném hororovém filmu podle románu od Anne Rice. (1. dubna)

Jak vycvičit draka 3

Škyťák s Bezzubkou narazí na zakleté stvoření a vydají se hledat legendární dračí ráj. Stihnou to ale dřív, než je najde zlý lovec Kruťas? (1. dubna)

Junior

Foto: Universal Pictures

Dvěma doktorům, kteří zkoumají neplodnost, se nepodaří získat grant na další výzkum, a rozhodnou se proto vložit embryo do jednoho z nich. (1. dubna)

Karate Kid 2

Foto: Columbia Pictures

Mistr v karate Daniel LaRusso jede s panem Miyagim za jeho umírajícím otcem na Okinawu. V panu Miyagim se tam ale znova rozhoří city k dávné lásce. (1. dubna)

Lék pro Lorenza

Foto: Universal Pictures

Manželé, kteří nejsou spokojení s moderní medicínou, si nastudují podrobnosti o smrtelné nemoci svého synka a upřou naděje na kontroverzní lék. (1. dubna)

Marie, královna skotská

Mladá Marie se jako královna vrací do rodného Skotska a chystá se do bitvy proti sestřenici Alžbětě I. o anglický trůn. (1. dubna)

Městečko prokletých

Foto: Universal Pictures

Dva doktoři musí zastavit mimozemskou sílu, která v jednom městečku oplodňuje všechny ženy, a jejich rychle rostoucí potomci si pak chtějí podrobit pozemšťany. (1. dubna)

Obnošené příběhy – nová minisérie

V tomhle vtipném a dojemném dokumentárním seriálu se obyčejní lidé podělí o svoje fascinující i potrhlé příběhy o kouscích oblečení, které jsou pro ně důležité. (1. dubna)

Ovečka Shaun ve filmu: Farmageddon

U farmy Mossy Bottom ztroskotala roztomilá mimozemšťanka a vyvolala tím úplně šílenství. Shaun se stádem se jí rychle snaží pomoct dostat se zpátky domů. (1. dubna)

Rapeři z Comptonu

Ulice kalifornského Comptonu bývaly jedním z nejnebezpečnějších míst v Americe. Právě tady se narodila pětice kluků, kteří odsud dokázali vypadnout. (1. dubna)

Ronaldo

14 měsíců pod drobnohledem kamer v soukromí i na fotbalovém trávníku v prvním oficiálním autorizovaném filmu o jedné z nejslavnějších postav fotbalu. (1. dubna)

Smrt jí sluší

Foto: Universal Pictures

Dvě dlouholeté rivalky odhalí tajemství věčného mládí. Bohužel to ale má nejeden háček. (1. dubna)

Spáči

Foto: Warner Bros.

Čtyři kluci z Hells Kitchen se dostanou do polepšovny, kde je zneužívá krutý vychovatel. Po letech se mu dva z nich pomstí a dostanou se za to před soud. (1. dubna)

Toulavé kočky

Foto: Universal Home Entertainment

Poslíček se stane svědkem události, která silně připomíná vraždu. Jeho vynalézavá sestra, která se účastní nelegálních pouličních závodů, se ji pak rozhodne vyřešit. (1. dubna)

Ve jménu otce

Foto: Universal Pictures

Životopisný film o Gerrym Conlonovi, který byl nespravedlivě odsouzen na doživotí za útok, při kterém Irská republikánská ardmáda zabila čtyři lidi. (1. dubna)

Xanadu

Foto: Universal Pictures

Okouzlující řecká múza inspiruje umělce a hudebnici, aby společně z jedné prázdné budovy udělali nejúžasnější disko brusliště. (1. dubna)

Až do nebes

Ángel, mechanik z madridského předměstí, se zamiluje do Estrelly. Jenže pak se zaplete se zločinci a dostane se do hledáčku houževnatého detektiva. (2. dubna)

Betonový kovboj

Vzpurný teenager má strávit léto s otcem, o kterém už dlouho nic moc neví. Mezi černošskými kovboji z Filadelfie ale najde velkou rodinu, co vždycky drží při sobě. (2. dubna)

Dora a ztracené město

Mladá energická průzkumnice se s kamarády vydá do džungle hledat rodiče, kteří zmizeli při pátrání po starověkém zlatém městě. (2. dubna)

Had – nová minisérie

V 70. letech si nelítostný vrah Charles Sobhraj na oblíbené „stezce hipíků“ cíleně vybírá oběti mezi cestovateli, kteří objevují jižní Asii. Podle děsivé skutečnosti. (2. dubna)

Hořká chuť sedmikrásek – 2. řada

Policistka vyšetřující zmizení mladé dívky v pevně semknutém galicijském městečku odhaluje tajemství spjatá i s její vlastní těžkou minulostí. (2. dubna)

Madam Claude

V Paříži šedesátých let žije vlivná madam Claude, která má pod palcem nejenom svět prostituce. Na scénu ale dorazí bohatá mladá žena, která může všechno změnit.

Řekni prostě ano

Lotte je nevyléčitelná romantička, ale šlamastyka se svatbou snů a zasnoubení její sobecké sestry jí obrátí život vzhůru nohama. (2. dubna)

Pokračuj na přehled novinek Netflixu z minulého týdne