17 filmů a seriálů, které Netflix přidá tento týden

Foto: Netflix

Netflix vytahuje z rukávu další svoje originály, přesto považujeme tento týden za jeden z nejslabších od začátku nového roku. I tak jsme ale hodně zvědaví na nový seriál Příležitostní detektivové z Baker Street, který ukáže Sherlocka Holmese zase z jiného úhlu a dokumentární film Seaspiracy: Pravá tvář udržitelného rybolovu, jenž se zaměří na člověkem způsobenou přírodní katastrofu. Netflix v týdnu uvede také další švédské filmy, pořady pro děti nebo novou řadu pekařské show Nailed It!

Odnaučování

Jihoafrický komik Loyiso Gola se s tím nemaže a pěkně zostra se pustí do rasismu, lidské identity nebo politiky. A nezapomene ani na školní vtípek, který se moc nepovedl. (23. března)

Kdo zabil Saru? – 1. řada

Álex chce za každou cenu prokázat, že na něho hodili sestřinu vraždu, a neváhá se mstít. Rozhodne se vytáhnout na světlo mnohem víc než jen skutečného pachatele. (24. března)

Seaspiracy: Pravá tvář udržitelného rybolovu

Oceán ho vždycky naprosto fascinoval. Natočí proto dokument o tom, jak lidé ničí život v mořích, a odhalí přitom korupci nevídaných rozměrů. (24. března)

Chytla nás vlna

Dva náctiletí blázni do plachtění se do sebe zamilují na letním kurzu na Sicílii. Bolestná pravda je ale donutí rozhodnout se, jak budou čelit nemilosrdné realitě. (25. března)

Kancelář pro kontrolu pouliční magie

Z Jeníčka a Mařenky, jak je znáte z pohádek, jsou teď tajní agenti, kteří musí vypátrat zmizelého krále pomocí kouzel, fištrónu a týmové práce. (25. března)

Morčauta – 1. řada

Foto: Netflix

Jsou to morčata! Ne, počkat – jsou to auta! V seriálu natočeném technikou fázové animace zažívají roztomilá, chlupatá morčauta spoustu zábavy a dobrodružství. (25. března)

Muž z Mallorky

Foto: Netflix

Ve Stockholmu dojde k velké loupeži a dva detektivové mají co dělat, aby jí přišli na kloub a uhlídali přitom důkazy i svědky. (25. března)

Švédové na moři

Foto: Netflix

Dělník z továrny s kámošem z Norska se o letním slunovratu dostanou na luxusním souostroví u Stockholmu, kde skvěle zapaří se zbohatlíky na dovolené. (25. března)

Existují andělé?

Foto: Netflix

Dobrosrdečný vrátný z banky se zamiluje do zasnoubené dámy z vyšších vrstev a začne spekulovat na burze, aby zbohatl a oslnil ji. (25. března)

Milovaní

Foto: Netflix

Po tragické autonehodě se dospívající kluk a jeho zarmoucený otec přestěhují na venkovskou chatu, kde začnou znovu. (25. března)

Příležitostní detektivové z Baker Street – 1. řada

Parta vyvrhelů pomáhá doktoru Watsonovi a jeho tajemnému společníkovi Sherlocku Holmesovi s vyšetřováním série nadpřirozených zločinů ve viktoriánském Londýně. (26. března)

Letní kemp

Pohodový muzikál, ve kterém problémový puberťák zariskuje a odjede na letní tábor. A tam se nečekaně zamiluje, najde si kamarády i místo, kam opravdu patří. (26. března)

Mizerná jízda

Komedie postavená na drsných, nečekaných fórech, které dva nejlepší kámoši po cestě do New Yorku zkoušejí na náhodné kolemjdoucí – a všechno natáčejí skrytou kamerou. (26. března)

Kouzla pro všechny – 1. řada

Foto: Netflix

Justin Willman umí vyvádět z míry kolemjdoucí i předvádět složité triky a přitom kombinuje dobromyslná kouzla s dospěláckými vtípky. (26. března)

Nailed It!: Double Trouble – 5. řada

Nadšení pekaři s příšernými výsledky se snaží dopéct k desetitisícové výhře. Něco jako reality show s troškou toho domácího šmudlání. (26. března)

Podivínka

Krátce po svatbě jí zemře manžel a mladá vdova bojuje nejen s tím, že neumí truchlit, ale taky s potrhlými příbuznými a nečekaným zjištěním o mrtvém manželovi. (26. března)

Všechno nejhorší 2

Nesčetněkrát přežila svoji smrt a znova se zasekla v časové smyčce. Teď ale začali umírat i její přátelé. (28. března)

Pokračuj na přehled Netflix novinek z minulého týdne