20 novinek, které Netflix přidá tento týden

Foto: Netflix

Netflix v tomto týdnu uvede hned několik originálních pořadů, milovníci filmů ale budou z nabídky zklamaní (za zmínku stojí snad jen čínský Mistr jinu a jangu). K seriálovým nadšencům naštěstí putuje nová série od tvůrců Papírového domu, Holky z červeného gauče, dočkáme se také nové řady dokumentárních F1, Podmáznutých přijímaček o velkém školním podvodu nebo pokračování anime B: Počátek. Vyberete si z Netflix novinek tohoto týdne?

Abla Fahita: Drama Queen

Abla Fahita po falešném obvinění přijde o děti. Tahle tvrdohlavá hvězda chce ale za každou cenu očistit svoje jméno a mít zase celou rodinu pěkně pohromadě. (15. března)

Srdce z ledu – 1. řada

Talentovaná krasobruslařka Kayla musí dát k ledu všechno, co ji baví – její brácha Mac totiž míří na prestižní hokejovou akademii a celá rodina se kvůli tomu stěhuje. (15. března)

Ztracené království pirátů – 1. řada

Tenhle dokumentární seriál sleduje skutečné piráty z Karibiku, kteří drancovali světová bohatství, ale založili i překvapivě rovnostářskou republiku. (15. března)

RebellComedy: Vypadněte ze zoo

Komici z RebellComedy ovládnou jeviště a pustí se do témat jako záměna identity, senilní influenceři nebo pokřivené vnímání zvířat ze strany lidí. (16. března)

Vafle + Mochi

Zvídavé loutky Vafle a Mochi cestují po světě, objevují zajímavá jídla i cizokrajné kultury a učí se vařit z čerstvých surovin. (16. března)

Na černo

Během organizování protestu nabízí Jean-Pascal Zadi satirický pohled na rasovou diskriminaci a svoji identitu Francouze černé pleti. (17. března)

Podmáznuté přijímačky

Dokument o strůjci podvodu, díky kterému se děti bohatých a slavných dostávaly na nejlepší univerzity v USA. Založeno na rekonstrukcích skutečných událostí. (17. března)

V podezření: Případ Wesphael

Foto: Netflix

Dokumentární seriál o ostře sledovaném případu belgického politika Bernarda Wesphaela, který byl v roce 2013 obžalován z vraždy svojí manželky. (17. března)

B: počátek – 2. řada

Geniální vyšetřovatel Keith Flick se vrací ke královské policii, když se objeví sériový vrah „B“. Tajemný mladík Koku může být jeho spojencem, nebo cílem. (18. března)

Nate Bargatze: Největší průměrný Američan

Nate Bargatze si ve svém speciálu utahuje z komediálních pořadů přes Zoom, ztráty telefonu, mizerných hotelových snídaní, zvířat, která golfistům nosí hole, nebo matiky. (18. března)

Případ ztracené kozy

Dva úplně marní policajti při pátrání po oblíbeném maskotovi, koze Celestině, zkříží cestu nebezpečným zločincům a zadělají si na pořádný průšvih. (18. března)

Smrtonosné přeludy

Úspěšná spisovatelka zoufale hledá inspiraci k dalšímu psaní. Když najde novou chůvu pro svoje děti, postupně se jí smaže rozdíl mezi realitou a tím, co píše. (18. března)

Alien TV – 2. řada

Mimozemští reportéři Ixbee, Pixbee a Squee se vydají na půvabnou, ale trochu zvláštní planetu jménem Země, kde by rádi poznali lidi a jejich záliby. (19. března)

Drobná vada

Je zamilovaný do ženy, která nesnáší děti. Jeho devítiletá dcera mu proto navrhne, že se bude vydávat za jeho sestru. To přece musí vyjít! (19. března)

F1: Touha po vítězství – 3. řada

Pohled na nelítostné závody Formule 1, kde řidiči, manažeři i majitelé týmů jedou na plný plyn, na dráze i mimo ni. (19. března)

Holky z červeného gauče – 1. řada

Osudová událost v nevěstinci přinutí tři ženy s traumatickou minulostí, aby se daly na šílený útěk před svým pasákem a jeho nohsledy. (19. března)

Mistr jinu a jangu

Mezi říšemi vzrůstá nevraživost. Mistr jinu a jangu Čching-ming se proti démonické hrozbě spojí se zdiskreditovaným strážcem Po-jou a oba musí čelit velkému spiknutí. (19. března)

Pohoda v rytmu country – 1. řada

Nadějná country zpěvačka měla slibně rozjetou kariéru, ale všechno se to nějak zvrtlo. Najde si proto práci jako chůva pěti okouzlujících dětí sympatického vdovce. (19. března)

Láska (svatba a rozvod) – 1. řada

Tři úspěšné ženy z jednoho rozhlasového pořadu prožívají ve svých zdánlivě šťastných manželstvích nejrůznější zvraty a trable a život se jim začne rozpadat pod rukama. (21. března)

Psí veličenstvo

Milovaný pejsek Rex se vypořádá se žárlivým nepřítelem i Donaldem Trumpem, ale pak se octne v útulku a vydá se na dobrodružnou cestu zpátky do Buckinghamského paláce. (21. března)

Pokračuj na přehled Netflix novinek z minulého týdne