10 nejstahovanějších filmů přes torrenty za poslední týden

Foto: Warner Bros., Lionsgate, Prime Video

Žebříček deseti nejstahovanějších filmů týdne hlásí dvě novinky. Na třetí příčce umístěný Chaos Walking (Prime Video) s Tomem Hollandem (Spider-Man) a Daisy Ridley (Star Wars), a očekávaná řežba Godzilla vs. Kong (HBO Max), která podle serveru TorrentFreak předběhla Ligu spravedlnosti Zacka Snydera a stala se tak nejstahovanějších filmem posledního týdne. Mezi top desítku, ve které najdeme hned dva filmy Toma Hollanda, druhou Wonder Woman nebo Disneyho animák Raya a drak, se naopak již nedostalo na komorní Doors a Nolanův Tenet.

Nejstahovanější filmy k 5. dubnu 2021 na torrentech podle TorrentFreaku

TorrentFreak čerpá data z veřejně dostupných informací a jeho statistiky slouží pouze k informačním a vzdělávacím účelům.

10. Tom a Jerry

Když se Jerry přestěhuje do luxusního hotelu na Manhattanu, kde právě probíhá svatba století, její zoufalá organizátorka si najme Toma, aby jí pomohl se myšáka zbavit. (uvedeno na HBO Max)

9. Cherry

Tom Holland v očekávaném snímku z produkce Applu hraje vojáka s posttraumatickou stresovou poruchou a závislosti na drogách. Očekávaný film od režisérů Avengers: Endgame. (uvedeno Apple TV+)

8. Monster Hunter

Monster Hunter je adaptace stejnojmenné videohry od společnosti Capcom, ve které se Milla Jovovich ocitá ve světě plných krvelačných monster. Od režiséra Paula W.S. Andersona, tvůrce filmového Resident Evilu. (uvedeno na Prime Video)

7. Coming 2 America

Africký král Akeem se po letech vrací do Ameriky, aby se setkal se svým synem a následníkem trůnu, o kterém do této chvíle vůbec nevěděl. Eddie Murphy se vrací k jedné ze svých nejslavnějších rolí. (uvedeno na Prime Video)

6. Wonder Woman 1984

V pokračování očekávané komiksovky se tentokrát ocitneme v osmdesátých letech. Proti superhrdince Wonder Woman budou stát dva záporáci. Max Lord v podání Pedra Pascala a také Cheetah s tváří herečky Kristen Wiig. (uvedeno na HBO Max)

3. The Father

Muž v pokročilém věku odmítá pomoc od své dcery. Brzy ale začne pochybovat o svých nejbližších, o své mysli a struktuře své reality. Výborný Anthony Hopkins, který byl za roli nominován na Oscara, ve filmu podle úspěšné divadelní hry. (uvedeno na iTunes, Google Play)

4. Raya a drak

Kdysi dávno ve fantazijním světě Kumandry žili lidé a draci v harmonii. Kdykoliv pak zlověstné nestvůry nazývané Druuni ohrožovaly zemi, draci se pro záchranu svých lidských přátel obětovali. (uvedeno na Disney+)

3. Chaos Walking

Planetu Nový svět kolonizuje malá skupina osadníků z nepřátelského Starého světa. Po mnoha letech dochází k nečekanému zvratu. Domorodí obyvatelé se vzbouří, zaútočí na osadníky a usmrtí všechny ženy. Muže a zvířata náhle napadne podivný vir, který umožňuje slyšet myšlenky ostatních. (uvedeno na Prime Video)

2. Liga spravedlnosti Zacka Snydera

Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg a Flash doufají, že na záchranu planety před zloduchy jako jsou Steppenwolf, DeSaad a Darkseid ještě není příliš pozdě. (uvedeno na HBO GO)

1. Godzilla vs. Kong

Legendy se střetnou ve filmu Godzilla vs. Kong, kde se tito mýtičtí protivníci setkávají ve velkolepé bitvě věků a osud světa tak visí na vlásku. Epický střet mezi dvěma titány – vyvolaný neviditelnými silami – je pouze začátkem tajemství, které leží hluboko v jádru Země. (uvedeno na HBO Max)

Pokračuj na 10 nejstahovanějších filmů z minulého týdne