10 filmů, které HBO GO uvede na začátku května

Foto: Disney, Paramount Pictures, Warner Bros.

HBO GO se chystá na uvedení další slavné filmové série. Po bondovském maratonu a filmů ze Středozemě se dočkáme také všech filmů o nejslavnějším boxerovi stříbrného plátna. Kompletní Rocky, Rocky Balboa a oba díly Creeda dorazí na HBO GO již prvního května. Osm filmů doprovodí ještě dokument Rocky slaví 40, boxerský snímek V džungli s Charlie Hunnamem, kultovní Útěk z Alcatrazu nebo nejnovější zpracování Mulan. To vše a mnohem více jen v první polovině května.

Creed (I a II)

Adonis Johnson nikdy nepoznal svého slavného otce, světového šampióna v těžké váze Apolla Creeda, který zemřel ještě před jeho narozením. Přesto svůj původ nezapře a box má v krvi. (1. května)

Kingpin

Foto: Metro-Goldwyn-Mayer

Roy Munson se stal v roce 1979 národním šampionem v bowlingu. Bohužel brzy poté, co získal titul, přišel o ruku – zapletl se totiž s nesprávnými chlápky a snažil se je podvést. (1. května)

Rocky (I až V)

Rocky (Stallone) je bezvýznamný boxer, jemuž se naskytne životní šance bojovat se šampionem v těžké váze. Rocky ví, že tohle je jedinečná příležitost ukázat celému světu svou obrovskou vnitřní sílu i potenciál. (1. května)

Rocky Balboa

Foto: Metro-Goldwyn-Mayer

Když je úřadující boxerský šampión v těžké váze Mason Dixon zneuctěn v populární počítačové hře, rozhodne se vyzvat vysloužilého ex-šampióna Rockyho Balbou na prestižní, kosti lámající exhibiční zápas. (1. května)

Rocky slaví 40

Dokument zachycuje neuvěřitelný příběh Slyvestera Stallona, který se vydává na epickou cestu s cílem přivést k životu slavný příběh amatérského boxera Rockyho Balboy. (1. května)

V džungli

Zatímco Stan připravuje Liona na jeho životní zápas, oba bratři jsou nuceni čelit událostem, které by je mohly navždy rozdělit. Jejich vzájemná láska a víra v lepší život je však drží na nohou. (2. května)

Útěk z Alcatrazu

Foto: Paramount Pictures

Clint Eastwood ztvárnil Franka Morrise, bankovního lupiče, který vymyslel dokonale propracovaný – a podle všeho také úspěšný – plán útěku. (3. května)

Mulan

Příběh legendární čínské bojovnice, ve kterém statečná mladá žena riskuje vše z lásky k rodině a své zemi. Stane se tak jednou z největších bojovnic, jakou kdy Čína poznala. (9. května)

Nejsme žádní andělé

Film se odehrává ve 30. letech minulého století během Velké hospodářské krize. Ned (Robert De Niro) a Jim (Sean Penn) jsou dva zlodějíčci, kteří se dostanou na svobodu poté, co nečekaně uprchnou z vězení spolu s vrahem. (10. května)

Do Dánska

Herbův život je v troskách. Přišel o své jmění, nedokáže si udržet práci, nemluví se svým synem, má neodbytného souseda a jeho životospráva se skládá hlavně z levného piva a hrachové kaše. Takhle se žít nedá a on to ví. (10. května)