23 skvělých novinek, které můžete vidět o víkendu

Foto: 30 Bones Cinema, Apple TV+, Solstice Studios

Projeli jsme streamy a vybrali nejzajímavější novinky tohoto týdne, které si můžete pustit třeba o víkendu. Největší porci titulů již tradičně přináší Netflix, který přidal do nabídky výborný dokument Earth: Den na zázračné planetě s hlasem Ivana Trojana, druhou řadu jihokorejského Love Alarmu nebo zábavnou belgickou podívanou Zbrusu Nový zákon. HBO GO nově nabízí dvě verze dokumentu V síti nebo španělské drama Okno do moře. Novinky najdeme také ve videotéce iPrima, kde seženete největší zástupce letošních Českých lvů za hodně slušnou cenu.

Alt Love Building

Devět párů vyrazí na víkendový seminář dát dohromady svoje vztahy. Celkem rychle se ukáže, že terapeuti potřebují pomoc mnohem víc než oni. (Netflix)

Černý víkend

Tři generace jedné rodiny se shromáždily, aby se přes víkend rozloučily s Lily, která bojuje se smrtelnou nemocí. (Aerovod, O2TV)

Dealer – 1. řada

Dva filmaři proniknou na území ovládané gangy, kde chtějí natočit klip pro jednoho rappera. Drsný seriál natočený jako Found Footage. (Netflix)

Earth: Den na zázračné planetě

Tohle úchvatné pokračování filmu „Země“ nešetří nádhernými záběry zázraků, které jsou každý den k vidění na spoustě míst naší planety. (Netflix)

Hausbót

Dva muzikanti vymyslí odvážný projekt, jak předělat hausbót zemřelého zpěváka na kreativní hudební prostor. Zruční sice moc nejsou, ale nadšení jim opravdu nechybí. (Netflix)

Cherry

Tom Holland v očekávaném snímku z produkce Applu hraje vojáka s posttraumatickou stresovou poruchou a závislosti na drogách. Očekávaný film od režisérů Avengers: Endgame. (Apple TV+)

John Wick 3

Ve třetí části této adrenalinové akční série má super zabiják John Wick v patách celou armádu lovců odměn usilujících o získání 14 miliónů dolarů vypsaných na jeho hlavu. (Aerovod)

Karel Svoboda: Šťastná léta

Dokument, který ukazuje život slavného skladatele Karla Svobody pohledem jeho syna, doplněným o archivní záběry a střípky z domácích videí. (Netflix)

Love Alarm – 2. řada

Ve světě, kde vás aplikace upozorní, když je do vás někdo v blízkém okolí zamilovaný, prožívá Kim Jojo mladistvou lásku a přitom bojuje s nepřízní osudu. (Netflix)

Okno do moře

Poté, co se dozví zdrcující zprávy, cestuje Maria, 55letá Španělka z Bilbaa, s nejbližšími přítelkyněmi do Řecka, aniž by poslouchala rady svého syna a lékaře. (HBO GO)

Papírový život

Nemocný skladník Mehmet se ujme malého chlapce z istanbulských ulic a brzo se musí vyrovnat s vlastním traumatickým dětstvím. (Netflix)

Paradise PD – 3. část

Nadšený zelenáč vstupuje do nefungujícího maloměstského policejního sboru, který vede jeho otec. Společně se proklopýtají, prohádají a prošňupou velkým drogovým případem. (Netflix)

Příběh mých matek

Zatímco se politické klima v Maďarsku stává stále radikálnějším, bývalá levicová politička přestává věřit v demokracii parlamentu a znechuceně ukončí svou politickou kariéru. (HBO GO)

Sedm statečných

Městečko Rose Creek neustále ohrožuje banda lotrů bezohledného průmyslníka Bartholomewa Boqua, který se v honbě za ziskem nezastaví před ničím. (HBO GO)

Spřízněné duše – 1. řada

Lásku střídá lež – a tu zas láska. Spirála se roztočí, když objev ve výzkumu DNA pomůže s hledáním dokonalého partnera a dá tak vzniknout úplně nové seznamce. (Netflix)

Univerzita poslední šance: Basketbal – 1. řada

Basketbalová edice „Univerzity poslední šance“ začíná na palubovce ve východním Los Angeles, kde se zapálený trenér snaží dostat ze svých svěřenců to nejlepší. (Netflix)

Vyšinutý

Rachel jede pozdě do práce a na semaforu se dostane do ostré hádky s jiným řidičem, který má ze svého dosavadního života pocit bezmoci a připadá si všemi přehlížený. (O2TV)

V síti 15+, V síti 18+

Necenzurovaná verze filmu divákům velmi věrně zprostředkovává zkušenosti a pocity dětí zneužívaných na internetu. Zakryté totiž zůstávají pouze tváře predátorů. (HBO GO)

YES DAY

Máma s tátou se rozhodnou, že místo obvyklého „ne“ budou pro jednou dětem říkat „ano“ i na ty nejdivočejší nápady – a smršť bláznivé zábavy na sebe nenechá dlouho čekat.

Zbrusu Nový zákon

Svérázná komedie, ve které se Bůh žijící v bruselském bytě baví týráním lidí. Jeho dcera se ale vzepře a rozešle všem zprávy s termíny jejich smrti.

Zpěvy Block Islandu

Na ostrově začne neznámá děsivá síla zabíjet divoká zvířata a ohrožovat rodinu rybáře, která musí čelit děsivým událostem a temným tajemstvím.

Filmy Českého lva

Šarlatán, Krajina ve stínu, Modelář, V síti nebo Havel. Nejnovější zástupci Českého lva jsou k vypůjčení ve videotéce televize Prima za směšných padesát, maximálně šedesát korun.

Pokračuj na filmové a seriálové novinky z minulého víkendu