20 nejsledovanějších seriálů na Netflixu v Česku od začátku roku

Foto: Netflix

Netflix sice čísla sledovanosti většinou neprozrazuje, díky šikovnému nástroji FlixPatrol jsme ale schopni zjistit, které seriály a filmy jsou nejsledovanější v určitém časovém období. Přímo v České republice (a pravděpodobně i ve zbytku celého světa) jsou nejsledovanějším seriálem od začátku roku 2021 Bridgertonovi. Druhá příčka patří dalšímu hitu posledních týdnů, Lupinovi, na stupínek vítězů dosáhl i český seriál Svět pod hlavou z produkce České televize. Najdete v top dvacítce i své favority?

20. Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil

Pověst nechvalně známého hotelu Cecil se po zmizení Elisy Lam ještě zhoršila. Sonda do jednoho z nejtemnějších míst Ameriky od tvůrce dokumentu „Výpověď Teda Bundyho“.

19. Evropské kmeny

Po apokalypse vypukla mezi novými evropskými ministáty válka. Nad kontinentem se ale stahují ještě temnější mračna a tři sourozence čeká tvrdý boj o přežití.

18. Jak jsem poznal vaši matku

Foto: CBS / Netflix

Legendární hledání té pravé vypráví Ted převážně pomocí retrospektivy, kdy jako dospělý sděluje svým dětem, jak poznal jejich matku.

17. Jurský svět: Křídový kemp

Šest teenagerů si mělo užívat dobrodružství na táboře na Isla Nublar. Místo toho ale musí společně bojovat o holý život, když ze zajetí na ostrově uprchnou dinosauři.

16. Sabrinina děsivá dobrodružství

Napůl člověk a napůl čarodějka Sabrina se pohybuje mezi dvěma světy, svoji pozornost dělí mezi vylomeniny náctileté smrtelnice a kouzelnický rodinný odkaz – Církev noci.

15. Ledová archa

Planeta zamrzla a v obřím vlaku, který krouží po zeměkouli, se poslední lidé snaží bok po boku přežít v křehké rovnováze.

14. Úřad kouzelnických záležitostí

Foto: KiKA / Netflix

Dospívající holka náhodou objeví začarované království, a jako jediná pak může sjednotit svět lidí a kouzel, aby oba zachránila před zlem.

13. Ginny a Georgia

Volnomyšlenkářka Georgia vyrazí se svými dvěma dětmi, Ginny a Austinem, na sever, kde chtějí začít znova. Jenže i tahle cesta může být pěkně hrbolatá.

12. Dámský gambit

V 50. letech v sobě mladá dívka ze sirotčince objeví mimořádný šachový talent. Její překvapivou cestu ke slávě ale komplikuje boj se závislostí.

11. Cesta svatojánských mušek

Střední škola nebo střední věk, na tom vůbec nezáleží – nejlepší kamarádky Tully a Kate při sobě pořád stojí v dobrém i ve zlém.

10. New Amsterdam

Do nejstarší americké nemocnice nastupuje svérázný ředitel, doktor Max Goodwin, který se nebojí provětrat místní poměry a pouští se do boje o životy pacientů.

9. Ví o tobě

Svobodná matka si začne se svým šéfem na psychiatrii a zároveň se tajně spřátelí s jeho záhadnou ženou. Zvrácená psychologická hra může začít.

8. Riverdale

Teenager Archie a jeho parta se na své cestě úskalími sexu, lásky, školy a rodiny zaplétají do temného tajemství městečka Riverdale.

7. Rozčarování

Povinnosti volají, ale princezna radši popíjí. Volnomyšlenkářská Bean rozčílí krále, když spolu se svými démonskými a elfími kumpány napáchá nenapravitelnou spoušť.

6. Vikingové

Drsné drama vikingského hrdiny Ragnara Lothbroka, který ve snaze o rozšíření vlivu seveřanů zpochybňuje kvality neschopného vůdce, kterému chybí vize.

5. Koruna

Seriál sleduje politické soupeření a osobní životy za vlády královny Alžběty II. a události, které určovaly dějiny druhé poloviny 20. století.

4. Winx Saga: Osud

Parta náctiletých se na čarodějné internátní škole Alfea odhodlaně učí ovládat svoje kouzelné schopnosti, držet krok se soupeři a neztrácet hlavu kvůli lásce.

3. Svět pod hlavou

Policistu srazí v roce 2016 auto. Když se probere, leží v nemocnici a je rok 1982. Bude muset zjistit, jaké události tenkrát změnily osud jeho rodiny.

2. Lupin

Zloděj gentleman Assane Diop se ve šlépějích Arsèna Lupina vydává pomstít příkoří, které jeho otci způsobila jedna bohatá rodina.

1. Bridgertonovi

Osm nerozlučných sourozenců Bridgertonových hledá lásku a štěstí mezi londýnskou smetánkou. Podle úspěšných románů od Julie Quinn.

Pokračuj na nejsledovanější filmy a seriály na Netflixu minulého týdne