18 komiksových filmů na HBO GO právě teď

Foto: Warner Bros.

Na HBO GO konečně dorazila Liga spravedlnosti Zacka Snydera, čtyřhodinový komiksový opus pro všechny, kteří nad filmy od DC ještě nezlomili hůl. Na oblíbeném streamu ale najdeme ještě další komiksové adaptace, převážně z dílny DC. Vychutnat si zde můžeme hned několik skvělých animáků, oscarového Jokera s Joaquinem Phoenixem nebo ďábelského Keanu Reevese v roli Constatinea. Začátkem dubna HBO GO přidá do nabídky ještě trilogii Nolanova Temného rytíře, kterou už teď najdeme třeba na Netflixu a oba díly Kingsmana.

Alita: Bojový anděl

Když se Alita probudí bez vzpomínky na to, kým je, v budoucnosti, kterou nepoznává, ujme se jí soucitný lékař Ido, jenž si uvědomuje, že se v této umělé skořápce schovává srdce a duše ženy s pozoruhodnou minulostí.

Batman: Návrat Temného rytíře, část 1.

Po smrti svého chráněnce Jasona Todda byl miliardář a průmyslník Bruce Wayne nucen pověsit Batmanův plášť na hřebík a odejít do důchodu.

Batman: Návrat Temného rytíře, část 2.

Přestože se Temný rytíř vrátil k boji proti zločinu, Gotham a zbytek Ameriky už nechtějí mít s tímto samozvaným strážcem zákona nic společného.

Batman pokračuje: Návrat Jokera

Terry McGinnis převzal Batmanův boj se zločinem od stárnoucího Bruce Waynea, ale ačkoli se Terry od Bruce hodně naučil, nikdy se nedozvěděl šokující pravdu o posledním setkání Batmana s jeho úhlavním nepřítelem Jokerem.

Batman: Útok na Arkham

Gotham se ocitne ve velkém nebezpečí, když vláda shromáždí skupinu padouchů s krycím názvem Sebevražedný oddíl a přinutí je, aby se vloupali do Akrhamského nápravného zařízení.

Batman: Návrat maskovaných křižáků

Vracíme se do 60. let minulého století. Batman a Robin se vrhají do akce poté, co největší padouchové z Gothamu – včetně Jokera, Penguina, Riddlera a Catwoman – zosnují plán na převzetí moci nad městem.

Batman vs. Joker

Adaptace komiksu Batman: Kameňák, temného díla kultovního autora Alana Moorea a kreslíře Briana Bollanda, sleduje Batmana, který se snaží dopadnout úhlavního nepřítele Jokera, zatímco odhaluje původ svého nejslavnějšího soka.

Batman a Harley Quinn

Poison Ivy a Jason Woodrue přezdívaný Floronic Man se vydávají na ekologickou misi s cílem zachránit planetu – během které však bohužel vyhladí většinu lidstva.

Batman: Hush

Když začnou vycházet najevo podrobnosti z Batmanovy minulosti, Temný rytíř svádí boj s časem, aby zastavil Hushovu smrtící hru.

Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn)

Znáte ten o policajtce, blondýnce, psychopatce a mafiánské princezně? Snímek Birds Of Prey (Podivuhodná Proměna Harley Quinn) vypráví zvrácený příběh z pohledu samotné Harley způsobem, jakým ho může vylíčit jen ona.

Bloodshot

Vin Diesel ztvárňuje vojáka Raye Garrisona, který byl zabit v boji a znovu oživen korporací RST jako superhrdina Bloodshot. Nanotechnologie v jeho žilách z něj činní nezastavitelného bojovníka obdařeného nadlidskou silou a schopností okamžitě se uzdravovat.

Constantine

Film vypráví příběh Johna Constantina (Keanu Reeves), neuctivého detektiva, který doslova prošel peklem a vrátil se z něj. Tento muž se dá dohromady se skeptickou policistkou Angelou, aby společně vyřešili záhadnou sebevraždu jejího dvojčete.

Joker

Film Joker režírovaný Toddem Phillipsem se zaměřuje na jednoho z nejkontroverznějších padouchů ve vesmíru DC a vypráví fiktivní, originální příběh, který se na velkém plátně dosud neobjevil.

Liga spravedlnosti

Znovu nabytá víra v lidstvo a Supermanův nezištný čin přiměje Bruce Waynea obrátit se o pomoc na nového spojence v podobě Diany Prince, aby se společně postavili ještě většímu nepříteli.

Liga spravedlnosti Zacka Snydera

Bruce Wayne je odhodlaný postarat se o to, aby Supermanova oběť nepřišla nazmar. V Lize spravedlnosti Zacka Snydera spojí síly s Dianou Prince a společně sestaví tým superhrdinů, jehož posláním je zachránit svět před blížící se hrozbou katastrofických rozměrů.

Sebevražedný oddíl: Rozpoutané peklo

V Belle Reve se něco chystá, což znamená jediné – chladná a vypočítavá vedoucí věznice Amanda Wallerová plánuje misi, kterou podstoupí jen ti zatracení.

Shazam!

V každém z nás dříme superhrdina a k jeho probuzení stačí jen trocha magie. V případě Billyho Batsona stačí zvolat jediné slovo – SHAZAM! – a tento chlapec v pěstounské péči se zásluhou starého kouzelníka změní v dospělého superhrdinu Shazama.

Strážci – Watchmen

Akční sci-fi, natočená podle známého amerického komiksu, se odehrává ve Spojných státech v roce 1985, kdy jsou superhrdinové v kostýmech běžnou součástí společnosti a Hodiny posledního soudu se stále více blíží k půlnoci.

Pokračuj na současné superhrdinské filmy na Netflixu