15 nejsledovanějších filmů a seriálů na Netflixu 12. týdne

Foto: Netflix

Dvanáctý týden na Netflixu ovládly filmy pro děti, na špici nejsledovanějších seriálů najdeme novou řadu F1.

15 nejsledovanějších filmů na Netflixu v Česku (12. týden)

Do žebříčku nejsledovanějších filmů týdne se tentokrát nezapojila žádná výrazná novinka. První příčku tak obhájila rodinná komedie Yes Day, kterou jen těsně následuje nejnovější Spongebob a Můžeme být hrdinové. Mezi top patnáctkou najdeme hned tři české zástupce, šesté Ženy v běhu, dvanácté Přes prsty a čtrnáctý je Karel Svoboda: Šťastná léta.

15. SpongeBob ve filmu: Houba na suchu
14. Karel Svoboda: Šťastná léta
13. Chytla nás vlna
12. Přes prsty
11. The Yin Yang Master
10. Grinch
9. Jako v bavlnce
8. 3096 dní: Příběh Nataschi Kampuschové
7. Psí veličenstvo
6. Ženy v běhu

5. Emoji ve filmu

V Textopoli panuje názor, že emoji by měly vyjadřovat jenom jednu emoci, a tak jsou Genovy různé výrazy problém. Jeho řešení – stát se „normálním“.

4. Smrtonosné přeludy

Úspěšná spisovatelka zoufale hledá inspiraci k dalšímu psaní. Když najde novou chůvu pro svoje děti, postupně se jí smaže rozdíl mezi realitou a tím, co píše.

3. Můžeme být hrdinové

Vetřelci z vesmíru unesou pozemské superhrdiny a jejich děti se musí naučit táhnout za jeden provaz, aby zachránily svoje rodiče i celou planetu.

2. SpongeBob ve filmu: Houba na útěku

Někdo unesl SpongeBobova nejlepšího kámoše Garyho a SpongeBob s Patrikem teď musí vyrazit na ztřeštěnou výpravu daleko za hranice Zátiší Bikin, aby mu zachránili ulitu.

1. Yes Day

Máma s tátou se rozhodnou, že místo obvyklého „ne“ budou pro jednou dětem říkat „ano“ i na ty nejdivočejší nápady – a smršť bláznivé zábavy na sebe nenechá dlouho čekat.

15 nejsledovanějších seriálů na Netflixu v Česku (12. týden)

Mezi nejsledovanějšími seriály najdeme jen jedinou novinku tohoto týdne, mexickou kriminálku Kdo zabil Saru. Pro první místo si zajela nová řada dokumentárního seriálu F1: Touha po vítězství, Holky z červeného gauče, které měly premiéru teprve 19. března, zaujaly čtvrtou pozici.

13. Ztracené království pirátů
12. Troufalky
11. Méďa a lumíci
10. Papírový dům
9. Kdo zabil Saru?
8. Spřízněné duše
7. Riverdale
6. Srdce z ledu

5. Koruna

Seriál sleduje politické soupeření a osobní životy za vlády královny Alžběty II. a události, které určovaly dějiny druhé poloviny 20. století.

4. Holky z červeného gauče

Osudová událost v nevěstinci přinutí tři ženy s traumatickou minulostí, aby se daly na šílený útěk před svým pasákem a jeho nohsledy.

3. New Amsterdam

Do nejstarší americké nemocnice nastupuje svérázný ředitel, doktor Max Goodwin, který se nebojí provětrat místní poměry a pouští se do boje o životy pacientů.

2. Ginny & Georgia

Volnomyšlenkářka Georgia vyrazí se svými dvěma dětmi, Ginny a Austinem, na sever, kde chtějí začít znova. Jenže i tahle cesta může být pěkně hrbolatá.

1. F1: Touha po vítězství

Pohled na nelítostné závody Formule 1, kde řidiči, manažeři i majitelé týmů jedou na plný plyn, na dráze i mimo ni.

Pokračuj na přehled nejsledovanějších filmů a seriálů na Netflixu z minulého týdne