12 trailerů týdne: Česká úchylárna a superhrdinové v akci

Finální trailery pro Ligu spravedlnosti Zacka Snydera a marvelácký seriál The Falcon and the Winter Soldier doprovázejí teasery k Disneyho Cruelle a komornímu Netflix thrilleru Kyslík. To ale rozhodně není všechno. Upoutávku dostala česká úchylná komedie Mstitel, nebo horor z produkce Sama Raimiho, The Unholy.

City Of Lies

Známí rapeři The Notorious B.I.G. a Tupac Shakur jsou nalezení mrtví. Případem se zabývá detektiv  Russell Poole a vypomáhá mu Jack Jackson. Hned záhy zjišťují, že základní vyšetřování neprobíhalo podle pravidel. City of Lies je provokativním thrillerem, který odhaluje dosud neviděný pohled na nechvalně známou vraždu.

Cruella

Už od malička byla jiná oproti ostatním a musela za to pykat. Nový film nám představí zrození postavy Cruelly de Vil, známé z filmu o dalmatinech. Budeme sledovat její postupný vývoj, její problémy s matkou a nakonec i samotnou stoupající šílenost, pro kterou je tolik známá.

Every Breath You Take

Psychologický thriller o psychiatrovi, jehož kariéra je v ohrožení poté, když jeho pacientka spáchá sebevraždu. Po tragické události pozve k sobě domů jejího bratra, který se seznámí s jeho rodinou. Z pozvání se ale brzy stane nebezpečná hra, která může psychiatrovu rodinu stát život.

Kyslík

Probudila se v kryogenní komoře bez jediné vzpomínky. Nepamatuje si na svojí rodinu, přátele, minulost ani kdo je ona sama. Jedinou útěchou pro ní zůstává hlas, který k ní promlouvá z reproduktorů. Všechno je ale jen pouhá hra a ona se musí dostat ven dřív, než jí dojde vzduch.

Liga spravedlnosti Zacka Snydera

Bruce Wayne je odhodlaný dokázat, že Supermanova oběť nebyla zbytečná. Spojuje síly s Dianou aka Wonder Woman, aby mu pomohla dát dohromady hvězdný tým superhrdinů, kteří musí ochránit svět před blížící se hrozbou katastrofických rozměrů.

Méandre

Lisa je uvězněna v šachtě, ze které není úniku. Odpočítávající čas na jejím zápěstí ji varuje před nebezepečnými hrozbami, které se po dovršení času stanou. Lisa se musí vypořádat s ohněm, kyselinou a nezastavitelným psychopatem, který touží po její smrti.

Monday

Mickey a Chloe zažívají neuvěřitelný pátek plný alkoholu, hudby a poznání. Jiskra, která se mezi nimi v pátek zažehla, přerostla přes víkend v lásku, ale vše se v pondělí může změnit.

Mstitel

Anton přišel o práci divadelního herce a jeho manželka ho vyhodila z bytu. Nezbývá mu nic jiného než vzít život do vlastních ruku a začíst pít alkohol více než do teď. Totálně na mol se snaží vymyslet odplatu pro svého bývalého šéfa a manželku. Jedinou podporou je jeho syn, který ho obdivuje. Aby v něm Anton neztratil fanouška, namluví mu, že se chystá na misi na Mars.

Příležitostní detektivové z Baker Street

Seriál, který se odehrává ve viktoriánském Londýně, vypráví příběh skupiny problémových pouličních dětí, které jsou manipulovány k řešení zločinů pro zlověstného doktora Watsona a jeho tajemného obchodního partnera, nepolapitelného Sherlocka Holmese.

The Falcon and the Winter Soldier

Šestidílná minisérie spojí síly Falcona a Winter Soldiera, kteří společně musí bojovat proti Helmutu Zemovi. Padouchovi, jenž si nepřeje nic jiného než vyhladit všechny superhrdiny.

The Unholy

Sluchově postiženou dívku navštíví Panna Marie. Znenadání se dívce navrací sluch a koná zázraky v podobě uzdravování nemocných. Počet jejích následovatelů se rychle rozšiřuje. Kněží a novinář, který o dívce píše, jsou ale k zázrakům nedůvěřiví. Co když to není dílo Panny Marie ale něčeho mnohem zlověstnějšího?

Vanquish

Victoria se snaží za sebou zanechat svou temnou minulost drogového dealera, ale policista v důchodu Damon přinutí Victorii, aby pro něj zařídila tři zakázky. Jako pojistku si Damon nechává její dceru, kterou drží jako rukojmí.

Pokračuj na přehled trailerů z minulého týdne