12 filmů a seriálů, které si můžete pustit o víkendu

Foto: Netflix, Bohemia MP, FX Networks

Netflix, HBO GO a iPrima. Tohle jsou tři streamy, na kterých najdete horké novinky z tohoto týdne. První jmenovaný sází na originální mexickou kriminálku Kdo zabil Saru? a osmidílnou minisérii Příležitostní detektivové z Baker Street, ve které, jak už název napovídá, dojde k představení nového Sherlocka Holmese. Netflix nově nabízí i slovenské drama Ostrým nožem nebo show Kouzla pro všechny (španělská verze). HBO GO přidala do nabídky velmi aktuální dokument Q: V oku bouře a druhou řadu seriálu Rodiče. iPrima pro změnu láká na skvělou českou pohádku.

Kdo zabil Saru? – 1. řada

Álex chce za každou cenu prokázat, že na něho hodili sestřinu vraždu, a neváhá se mstít. Rozhodne se vytáhnout na světlo mnohem víc než jen skutečného pachatele. (Netflix)

Chytla nás vlna

Dva náctiletí blázni do plachtění se do sebe zamilují na letním kurzu na Sicílii. Bolestná pravda je ale donutí rozhodnout se, jak budou čelit nemilosrdné realitě. (Netflix)

Kouzla pro všechny: Španělsko

Iluzionista Mago Pop v ulicích Barcelony předvádí úžasné a neuvěřitelné triky, kterými ohromí lidi různého věku a z různého prostředí. (Netflix)

Letní kemp

Pohodový muzikál, ve kterém problémový puberťák zariskuje a odjede na letní tábor. A tam se nečekaně zamiluje, najde si kamarády i místo, kam opravdu patří. (Netflix)

Nailed It!: Double Trouble – 5. řada

Nadšení pekaři s příšernými výsledky se snaží dopéct k desetitisícové výhře. Něco jako reality show s troškou toho domácího šmudlání. (Netflix)

Ostrým nožem

Otec, kterému neonacisti brutálně zavraždí syna, se v nefunkčním a zkorumpovaném systému zoufale snaží dovolat spravedlnosti. (Netflix)

Princezna zakletá v čase

Pokaždé, když se kletba naplní, princezna Ellena procitne do dne svých dvacátých narozenin a je nucena ho prožít celý znovu. (iPrima)

Příležitostní detektivové z Baker Street – 1. řada

Parta vyvrhelů pomáhá doktoru Watsonovi a jeho tajemnému společníkovi Sherlocku Holmesovi s vyšetřováním série nadpřirozených zločinů ve viktoriánském Londýně. (Netflix)

Q: V oku bouře

Dokumentární seriál HBO odhaluje, jak anonymní postava známá jako Q využívá konspirační teorie a informační válku ke zneužívání internetu, ovlivňování politiky a manipulaci s názory lidí. (HBO GO)

Rodiče – 2. řada

V této upřímné a nepřikrášlené komedii se Paul a Ally snaží zvládnout práci na plný úvazek, stárnoucí rodiče, hypotéku, manželské rozepře i nezáviděníhodné překážky, které jim do cesty klade výchova jejich dvou malých dětí. (HBO GO)

Seaspiracy: Pravá tvář udržitelného rybolovu

Oceán ho vždycky naprosto fascinoval. Natočí proto dokument o tom, jak lidé ničí život v mořích, a odhalí přitom korupci nevídaných rozměrů. (Netflix)

Všechno nejhorší 2

Nesčetněkrát přežila svoji smrt a znova se zasekla v časové smyčce. Teď ale začali umírat i její přátelé. (Netflix)

Pokračuj na víkendové tipy z minulého týdne