11 výborných novinek, které musíte vidět o víkendu

Foto: HBO GO, Marvel

Víkend plný superhrdinů může začít. Na HBO GO konečně dorazila Liga spravedlnosti Zacka Snydera (včetně původního filmu z roku 2017), Disney zase uvedl premiérový díl marveláckého seriálu Falcon and the Winter Soldier, který nahradil již skončený WandaVision. Nejširší nabídku novinek nabízí ale již pravidelně Netflix. Na něm uvidíme novou minisérii od tvůrců Papírového domu, Holky z červeného gauče, čínské fantasy Mistr jinu a jangu nebo skvěle hodnocený historický dokument Ztracené království pirátů.

B: počátek – 2. řada

Geniální vyšetřovatel Keith Flick se vrací ke královské policii, když se objeví sériový vrah „B“. Tajemný mladík Koku může být jeho spojencem, nebo cílem. (Netflix)

Calls

Seriál, jaký jste ještě neviděli a neslyšeli. Nová série od režiséra Feda Alvareze vypráví tajemné příběhy výhradně prostřednictvím 12minutových telefonních rozhovorů. (Apple TV+)

F1: Touha po vítězství – 3. řada

Pohled na nelítostné závody Formule 1, kde řidiči, manažeři i majitelé týmů jedou na plný plyn, na dráze i mimo ni. (Netflix)

Holky z červeného gauče – 1. řada

Osudová událost v nevěstinci přinutí tři ženy s traumatickou minulostí, aby se daly na šílený útěk před svým pasákem a jeho nohsledy. (Netflix)

Liga spravedlnosti Zacka Snydera

Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg a Flash doufají, že na záchranu planety před zloduchy jako jsou Steppenwolf, DeSaad a Darkseid ještě není příliš pozdě. (HBO GO)

Mistr jinu a jangu

Mezi říšemi vzrůstá nevraživost. Mistr jinu a jangu Čching-ming se proti démonické hrozbě spojí se zdiskreditovaným strážcem Po-jou a oba musí čelit velkému spiknutí. (Netflix)

Podmáznuté přijímačky

Dokument o strůjci podvodu, díky kterému se děti bohatých a slavných dostávaly na nejlepší univerzity v USA. Založeno na rekonstrukcích skutečných událostí. (Netflix)

Pouze zvěř

Pohřešuje se žena. Po sněhové bouři bylo její auto nalezeno na cestě na náhorní plošinu, kde se snaží přežít jen několik odlehlých farem. (HBO GO)

The Falcon and the Winter Soldier

Šestidílná minisérie spojí síly Falcona a Winter Soldiera, kteří společně musí bojovat proti Helmutu Zemovi. Padouchovi, jenž si nepřeje nic jiného, než vyhladit všechny superhrdiny. (Disney+)

Zákon gangu: Mayové – 3. řada

Pokračování ságy Zákon gangu sleduje někdejšího premianta EZ Reyese, který je čerstvě propuštěn z vězení a stává se členem klubu Mayů na kalifornsko-mexické hranici, kde je nucen přijmout novou identitu zločince. (HBO GO)

Ztracené království pirátů – 1. řada

Tenhle dokumentární seriál sleduje skutečné piráty z Karibiku, kteří drancovali světová bohatství, ale založili i překvapivě rovnostářskou republiku. (Netflix)

Pokračuj na víkendové tipy z minulého týdne