11 výborných filmů, které Netflix přidal za poslední týden

Foto: Netflix

Přesně před týdnem jsme čtenáře informovali, že Netflix přidal do nabídky deset výborných filmů v naprosté tajnosti. Dnes si představíme další skvělé filmy, které Netflix od té doby uvedl do obsahu, přičemž více jak polovinu z nich opět bez jakéhokoliv upozornění. Nově tak na Netflixu najdeme britský dokument Earth: Den na zázračné planetě (dokonce s hlasem Ivana Trojana), nestárnoucí gangsterku Mafiáni, nejnovějšího Spider-Mana nebo oceněnou komedii Zbrusu Nový zákon. Český dabing najdeme pouze u již zmiňovaného dokumentu Earth a Netflix originálu Ranařky.

Earth: Den na zázračné planetě

Tohle úchvatné pokračování filmu „Země“ nešetří nádhernými záběry zázraků, které jsou každý den k vidění na spoustě míst naší planety.

Karel Svoboda: Šťastná léta

Dokument, který ukazuje život slavného skladatele Karla Svobody pohledem jeho syna, doplněným o archivní záběry a střípky z domácích videí.

Mafiáni

Henry Hill vzpomíná na divoké vzestupy a pády, jak je zažil jako člen rodiny drsných newyorských mafiánů. Byla to velká jízda, ze které se ale stala děsivá noční můra.

Mimořádné zprávy

Známý novinář dostane za úkol napsat oslavný text o zemřelém kolegovi. Seznámí se při tom s jeho dcerou a začne urovnávat její nefunkční vztah s otcem.

Ranařky

Stydlivá šestnáctiletá dívka se vydá ve stopách svojí rebelantské mámy a zveřejní anonymní pamflet proti sexismu, se kterým se ve škole denně potýkají všechny studentky.

Skrýš

Forenzní psychiatrička přijme pacienta trpícího poruchou osobnosti, která ji zavede na stopu obětí vraždy. Na tohle budou tradiční lékařské postupy krátké.

Spider-Man: Daleko od domova

I superhrdina odvedle si někdy potřebuje trochu vydechnout. Kvůli nové hrozbě ale musí Peter Parker na školním výletě do Evropy znova vyrazit do akce.

Tajemství štěstí

Muž odhalí, že to manželka táhne s jeho nejlepším kamarádem, a jedné noci plné napětí a podrazů je přinutí jít s pravdou ven.

Trestanec

Bývalý obchodník chce po propuštění z vězení zase sekat latinu, ale nejdřív si musí vybrat – buď spáchá chladnokrevný zločin, nebo vystaví svoji rodinu nebezpečí.

Všichni to vědí

Laura přijede na sestřinu svatbu do rodného města ve Španělsku. Unesou jí tam ale dceru a na povrch začnou vylézat dávná tajemství.

Zbrusu Nový zákon

Svérázná komedie, ve které se Bůh žijící v bruselském bytě baví týráním lidí. Jeho dcera se ale vzepře a rozešle všem zprávy s termíny jejich smrti.

Pokračuj na novinky tohoto týdne na Netflixu