11 trailerů týdne: Příšery z Netflixu a neklidná Anya Taylor-Joy

Do trailerů týdne jsme tentokrát zařadili tři zajímavé horory, Milu Kunis závislou na drogách nebo Netflixem zakoupenou postapokalyptickou sci-fi Láska a příšery, o které jste mohli slyšet už v minulém roce. Novou upoutávku ale dostala také očekávaná řežba Godzilla vs. Kong, Mladí a neklidní s Anyou Taylor-Joy (Dámský gambit) nebo muzikál Život v Heights. Tak pojďme na to.

Betonový kovboj

15letý Cole se stěhuje do severní Filadelfie ke svému otci, který je členem městské kovbojské subkultury, která ve městě existuje již více jak 100 let. Navzdory ne příliš modernímu městu se v něm udržuje pořádek, klid a žádná kriminalita. Cole je dospívající teenager, kterého láká nebezpečí v podobě motorek a krádeží. Jeho otec má ale přísná pravidla, která se musejí dodržovat. Naučí se Cole žít se svým otcem a stane se součástí městského kovbojského života?

Four Good Days

Příběh natočený podle skutečné události vypráví o mladé matce Molly, která už několik let bojuje se závislostí na drogách. Nyní už po patnácté je odhodlaná se z toho dostat a být čistá, k tomu potřebuje pomoc od své matky Deb. Molly začíná bojovat nejen o střízlivost, ale také o zachování vztahu se svou matkou.

Godzilla vs. Kong

Kong je povolán lidmi, aby je zachránil před dalším mýtickým stvořením Godzillou, která se zjevila v oceánu. Rozzuřená Godzilla postupně ničí celou planetu a je jen na Kongovi, aby se s Godzillou utkal v epické bitvě, která může mít jen jednoho vítěze.

Great White

Při leteckém výletu na ostrov naleznou vyplavené tělo, které bylo očividně napadané žralokem. Je tu šance, že na moři zůstal ještě někdo a tak se skupina pěti turistů s pilotem rozhodnou ztracenou ženu najít. Sami se ale ocitnou v nebezpečné situaci, když s letadlem havarují. Uvězněni na nafukovacím člunu se snaží přiblížit na pevninu, pod nimi ale plave žralok toužící po krvi.

Jakob’s Wife

Anne je několik let provdaná za místního faráře. Každý den je pro ni stejně nudný. Když se naskytne příležitost užít si s někým jiným, než se svým manželem a zažít zákázané vzrušení, jde do toho. Přeruší je ale temná síla, která Anne posedne. Najednou se z ní stává jiný člověk plný síly, odvahy a taky s touhou po krvi.

Láska a příšery

Sedm let poté, co Zemi ovládla monstra, žije Joel Dawson spolu se zbytkem lidstva pod zemí. Po letech hledání se mu konečně podaří spojit se svojí středoškolskou přítelkyní Aimee, která žije 80 mil od něj v pobřežní kolonii. Když si Joel uvědomí, že v podzemí nemá ani rodinu ani přátele, rozhodne se vydat za Aimee, navzdory všem nebezpečným příšerám, které venku žijí.

Made For Love

Hazel Green je třicetiletá manželka na útěku. Po 10letech v příšerném manželství s Byronem Gogolem, technologickým miliardářem, se rozhodla utéct. Při svém útěku ale trpí zvláštními příhodami, a nakonec zjistí, že jí manžel do hlavy nainstaloval čip.

Mladí a neklidní

Dublinští teenageři Matthew, Rez a Kearney chodí skoro každý den za školu, věnují se alkoholu, drogám a porušováním zákona. Postupně se jejich přestupky začnou stupňovat a Kearneyho duševní zdraví začíná být alarmující.

Them

Emoryovi se přestěhovali do nové čtvrti v Los Angeles, aby začali nový život. Ze začátku se všechno zdálo v pořádku. Ale najednou se jejich sousedi začínají chovat rasisticky a nenávistně. Po městě začínají kolovat pomluvy, že rodina Emoryových se sem přestěhovala, aby to tu zničila. Rodina ale nezažívá peklo jen od sousedů. V jejich domě jsou nadpřirozené síly, které začínají ovládat jejich mysl.

The Banishing

Nejstrašidelnější dům v Anglii má nové nájemníky. Mladý reverend s manželkou a dcerou se přistěhovali do panství, ale nevědí, že se zde skrývá strašlivé tajemství, které je může stát život.

Život v Heights

Usnavi je majitelem malých potravin, který touží dostat se z téhle čtvrti a odstěhovat se do Dominikánské republiky. Jeho sen mu však komplikuje láska k Vanesse, která sice jeho city opětuje, ale žije s matkou alkoholičkou, a z mnoha důvodů s tím spojených, se nemůže osamostatnit a vést vlastní život.

Pokračuj na přehled trailerů z minulého týdne