10 nejstahovanějších filmů týdne na torrentech

Foto: Disney, Paramount, Apple

V žebříčku nejstahovanějších filmů týdne najdeme tři novinky. Bláznivou komedii Yes Day (Netflix), heist ze Španělské národní banky The Vault (zdravíme fanoušky Papírového domu) a Cherry s Tomem Hollandem od režisérů Avengers. Na špici se už druhý týden drží animák Raya a Drak (Disney+), který doplňují dvojka Cesty do Ameriky a celovečerák Toma a Jerryho. Po delší době v top desítce nenalézáme Nolanův Tenet ani hvězdnou krimi Střípky. Tohle je přehled nejstahovanějších filmů týdne podle serveru TorrentFreak.

Nejstahovanější filmy k 15. březnu 2021 na torrentech podle TorrentFreaku

TorrentFreak čerpá data z veřejně dostupných informací a jeho statistiky slouží pouze k informačním a vzdělávacím účelům.

10. Boss Level

Akční podívaná s originálně pojatou časovou smyčkou, ve které uvízne Frank Grillo, byla zakoupena streamovací službou Hulu. Premiéru předstihl únik snímku na internet v minulém roce. (uvedeno na Hulu)

9. Yes Day

Máma s tátou se rozhodnou, že místo obvyklého „ne“ budou pro jednou dětem říkat „ano“ i na ty nejdivočejší nápady – a smršť bláznivé zábavy na sebe nenechá dlouho čekat. (uvedeno na Netflixu)

8. Way Down (The Vault)

Jakmile se dozví, že legendární poklad bude v trezoru Španělské banky, vymyslí spolu s obchodníkem s uměním podrobný plán, jak proniknout dovnitř. (vychází oficiálně 26. března na VOD)

7. Crisis

Tři různé příběhy týkající se obchodu s drogami a zneužívání zakázaných látek. Thriller Nicholase Jareckiho (Smrtelné lži), ve kterém se potkají Gary Oldman, Armie Hammer a Evangeline Lilly. (uvedeno na iTunes)

6. Wonder Woman 1984

V pokračování očekávané komiksovky se tentokrát ocitneme v osmdesátých letech. Proti superhrdince Wonder Woman budou stát dva záporáci. Max Lord v podání Pedra Pascala a také Cheetah s tváří herečky Kristen Wiig. (uvedeno na HBO Max)

5. Cherry

Tom Holland v očekávaném snímku z produkce Applu hraje vojáka s posttraumatickou stresovou poruchou a závislosti na drogách. Očekávaný film od režisérů Avengers: Endgame. (uvedeno Apple TV+)

4. Monster Hunter

Monster Hunter je adaptace stejnojmenné videohry od společnosti Capcom, ve které se Milla Jovovich ocitá ve světě plných krvelačných monster. Od režiséra Paula W.S. Andersona, tvůrce filmového Resident Evilu. (uvedeno na Prime Video)

3. Tom a Jerry

Když se Jerry přestěhuje do luxusního hotelu na Manhattanu, kde právě probíhá svatba století, její zoufalá organizátorka si najme Toma, aby jí pomohl se myšáka zbavit. (uvedeno na HBO Max)

2. Coming 2 America

Africký král Akeem se po letech vrací do Ameriky, aby se setkal se svým synem a následníkem trůnu, o kterém do této chvíle vůbec nevěděl. Eddie Murphy se vrací k jedné ze svých nejslavnějších rolí. (uvedeno na Prime Video)

1. Raya a drak

Kdysi dávno ve fantazijním světě Kumandry žili lidé a draci v harmonii. Kdykoliv pak zlověstné nestvůry nazývané Druuni ohrožovaly zemi, draci se pro záchranu svých lidských přátel obětovali. (uvedeno na Disney+)

Pokračuj na nejstahovanější filmy z minulého týdne