10 nejstahovanějších filmů týdne podle TorrentFreaku

Foto: Sony Pictures, Universal Pictures, Warner Bros.

Žebříček nejstahovanějších filmů ovládla jediná novinka týdne, Liga spravedlnosti Zacka Snydera, čtyřhodinová komiksová nálož, která si odbyla premiéru na HBO Max a také na HBO GO. Podle serveru TorrentFreak se mezi top desítku navrátila pixarovka Duše a Nolanova sci-fi Tenet, naopak se již nenašlo místo pro komedii Yes Day (Netflix), časovou smyčku Boss Level (Hulu) a heist thriller The Vault. Tohle je přehled nejstahovanějších filmů posledního týdne na torrentech podle TorrentFreaku.

Nejstahovanější filmy k 22. březnu 2021 na torrentech podle TorrentFreaku

TorrentFreak čerpá data z veřejně dostupných informací a jeho statistiky slouží pouze k informačním a vzdělávacím účelům.

10. Duše

Středoškolský učitel hudební výchovy Joe Gardner (Jamie Foxx) dostane životní šanci hrát v proslulém jazzovém klubu. Jeden chybný krok ho však přenese z ulic New Yorku do Neznáma před. (uvedeno na Disney+)

9. Crisis

Tři různé příběhy týkající se obchodu s drogami a zneužívání zakázaných látek. Thriller Nicholase Jareckiho (Smrtelné lži), ve kterém se potkají Gary Oldman, Armie Hammer a Evangeline Lilly. (uvedeno na iTunes)

8. Tenet

V temném světě mezinárodní špionáže bojuje o záchranu celého světa. Vydává se na extrémně komplikovanou misi, ve které pro časoprostor neplatí pravidla, tak jak je známe. (uvedeno na O2TV, Google Play)

7. Tom a Jerry

Když se Jerry přestěhuje do luxusního hotelu na Manhattanu, kde právě probíhá svatba století, její zoufalá organizátorka si najme Toma, aby jí pomohl se myšáka zbavit. (uvedeno na HBO Max)

6. Wonder Woman 1984

V pokračování očekávané komiksovky se tentokrát ocitneme v osmdesátých letech. Proti superhrdince Wonder Woman budou stát dva záporáci. Max Lord v podání Pedra Pascala a také Cheetah s tváří herečky Kristen Wiig. (uvedeno na HBO Max)

5. Monster Hunter

Monster Hunter je adaptace stejnojmenné videohry od společnosti Capcom, ve které se Milla Jovovich ocitá ve světě plných krvelačných monster. Od režiséra Paula W.S. Andersona, tvůrce filmového Resident Evilu. (uvedeno na Prime Video)

4. Cherry

Tom Holland v očekávaném snímku z produkce Applu hraje vojáka s posttraumatickou stresovou poruchou a závislosti na drogách. Očekávaný film od režisérů Avengers: Endgame. (uvedeno Apple TV+)

3. Coming 2 America

Africký král Akeem se po letech vrací do Ameriky, aby se setkal se svým synem a následníkem trůnu, o kterém do této chvíle vůbec nevěděl. Eddie Murphy se vrací k jedné ze svých nejslavnějších rolí. (uvedeno na Prime Video)

2. Raya a drak

Kdysi dávno ve fantazijním světě Kumandry žili lidé a draci v harmonii. Kdykoliv pak zlověstné nestvůry nazývané Druuni ohrožovaly zemi, draci se pro záchranu svých lidských přátel obětovali. (uvedeno na Disney+)

1. Liga spravedlnosti Zacka Snydera

Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg a Flash doufají, že na záchranu planety před zloduchy jako jsou Steppenwolf, DeSaad a Darkseid ještě není příliš pozdě. (uvedeno na HBO GO)

Pokračuj na nejstahovanější filmy z minulého týdne