10 nejočekávanějších březnových titulů mimo Netflix

Foto: Disney, Apple, HBO Max
Foto: Disney, Apple, HBO Max

Zatímco Netflix bude v březnu dávkovat filmy pravidelně každý týden, na ostatních streamech bude novinek poskrovnu. To ale neznamená, že nebude z čeho vybírat. Na Hulu dorazí skvělý akčňák Boss Level, ve kterém Frank Grillo uvízne v časové smyčce, Prime Video nabídne pokračování kultovní Cesty do Ameriky a Disney+ uvede chválený animák Raya a Drak. Největší pozornost ale dostávají Liga Spravedlnosti Zacka Snydera a Godzilla vs. Kong (oba na HBO Max). Fanoušci Marvelu se ještě v březnu stihnout seznámit s novým seriálem The Falcon and the Winter Soldier.

Boss Level

Akční podívaná s časovou smyčkou, ve které uvízne Frank Grillo, byla zakoupena streamovací službou Hulu. Premiéru plánovanou na březen 2021 ale předstihl únik snímku na internet v minulém roce. (Hulu, 5. března)

Coming 2 America

Africký král Akeem se po letech vrací do Ameriky, aby se setkal se svým synem a následníkem trůnu, o kterém do této chvíle vůbec nevěděl. Návrat Eddieho Murphyho do jedné ze svých nejslavnějších rolí. (Prime Video, 5. března)

Raya a drak

Válečnice Raya se vydává na dlouhou a nebezpečnou cestu, aby vystopovala posledního draka a hrozivé Druuny zastavila jednou provždy. (Disney+, 5. března)

Genera+ion

Seriál, který sleduje různorodou skupinu středoškoláků, jejichž zkoumání současné sexuality testuje v jejich konzervativní komunitě hluboce zakořeněné přesvědčení o životě, lásce a povaze rodiny. (HBO Max, 11. března)

The Many Saints of Newark

Foto: Warner Bros.

Prequel známého seriálu Rodina Sopránů. Děj se odehrává v 60. a 70. letech 20. století v Newarku na pozadí povstání v New Jersey, zatímco napětí mezi italsko-americkými a africko-americkými komunitami je stále větší. (HBO Max, 12. března)

Cherry

Tom Holland v očekávaném snímku z produkce Applu hraje vojáka s posttraumatickou stresovou poruchou a závislosti na drogách. Očekávaný film od režisérů Avengers: Endgame, jehož předlouhou se stala stejnojmenná kniha Nico Walkera. (Apple TV+, 12. března)

Liga spravedlnosti Zacka Snydera

Bruce Wayne je odhodlaný postarat se o to, aby Supermanova oběť nepřišla nazmar. Spojí síly s Dianou Prince a společně sestaví tým superhrdinů, jehož posláním je zachránit svět před blížící se hrozbou katastrofických rozměrů. (HBO GO, 18. března)

The Falcon and the Winter Soldier

Šestidílná minisérie spojí síly Falcona a Winter Soldiera, kteří společně musí bojovat proti Helmutu Zemovi. Padouchovi, jenž si nepřeje nic jiného, než vyhladit všechny superhrdiny. Druhý Marvel seriál na Disney+ po skvěle přijatém WandaVision. (Disney+, 19. března)

Godzilla vs. Kong

Legendy se střetnou ve filmu Godzilla vs. Kong, kde se tito mýtičtí protivníci setkávají ve velkolepé bitvě věků a osud světa tak visí na vlásku. Pokračování filmů Godzilla, Godzilla II Král monster a Kong: Ostrov lebek. (HBO Max, 26. března)

Tina Turner

Dokument sledující hvězdnou kariéru rockové zpěvačky Tiny Turner, držitelky několika cen Grammy, ale i příležitostné herečky. Ve filmu vystoupí také Oprah Winfrey nebo Angela Bassett. (HBO Max, 27. března)

Pokračuj na nejočekávanější březnové filmy na Netflixu