8 aktualit týdne: Další Tváří v tvář a obsazení seriálových hitů

Foto: Netflix, Lionsgate, Paramount

Pokračování kultovní akční pecky, hledání tváře pro marvelovského padoucha a nevymáchaný twitter slavné zápasnice.

Obsazení House of Dragon

Prequel k populární Hře o trůny se bude odehrávat 300 let před událostmi hlavního seriálu. Kdo se v něm zhostí hlavních rolí? Paddy Considine, Olivia Cook, Matt Smith, Emma D’Arcy, Rhys Ifans, Eve Best, Sonoya Mizuno a Steve Toussaint.

Další Tváří v tvář

Kultovní akční sci-fi thriller Johna Woo o smutném hrdinovi (John Travolta) a deviantním padouchovi (Nicolas Cage), kteří si vymění tváře a identitu, se dočká přímého pokračování. Zhostí se ho Adam Wingard (The Guest, Blair Witch: 20 let poté, Godzilla vs. Kong).

Seriál The Last of Us obsazen

Seriálová adaptace nádherné postapokalyptické videohry už zná tváře hlavních postav – dívku Ellie si zahraje Bella Ramsey, známá ze Hry o trůny. Tvrďáka Joela, chránící ji ve světě plném nejen houbovitým parazitem nakaženými zombies, ale i tlupami banditů, ztvární Pedro Pascal. Ten už si tak po Mandalorianovi podruhé zahraje seriálového drsňáka, který cestou po fantaskním světě chrání dítě a zabíjí u toho lidi.

Gina Carano končí v Mandalorianovi

Zápasnice a herečka známá z Mandaloriana, Deadpoola či akčního nářezu Zkrat napsala na Twitter pár nevkusných srovnání USA s nacistickým Německem a vyjádřila svou náklonnost ke konspiračním teoriím. To je bohužel v rozporu se smlouvami, které předtím podepsala se studiem, a to s ní následně rozvázalo spolupráci. Co bude s její postavou Carou Dune se teprve uvidí.

Ježek Sonic 2 dostal zelenou

A to na 8. dubna 2022. Přítomen bude samozřejmě i jeho parťák Chvostík (Tailes), což už ale vědí všichni, kdo první film dokoukali do úplného konce.

Čaroděj ze země Oz dostane další filmovou adaptaci

Natočí ji Nicole Kassell, jež režírovala také několik epizod seriálu Watchmen. Film má prý dostat nový, svěží pohled na látku, což na druhou stranu slibuje každá nová adaptace všeho.

Šarlatán má šanci na Oscara

Dostal se totiž do užšího výběru v kategorii Nejlepší zahraniční film. Doufejme, že tentokrát se zadaří.

Keanu Reeves jako Lovec Kraven?

Nakonec bohužel ne. Reeves dostal nabídku na ztvárnění padoucha, jehož vášní je lov a vysněnou kořistí Spider-Man, nadšení fanoušků však zchladila zpráva, že herec roli odmítl. Fanoušci na sociálních sítích nyní začali horovat za nabídnutí role Karlu Urbanovi.

Pokračuj na přehled aktualit z minulého týdne