20 filmů, které Netflix právě přidal zcela neočekávaně

Zdroj foto: Netflix
Zdroj foto: Netflix

Netflix na začátku týdne slíbil, že do nabídky přidá něco kolem třiceti nových filmů a seriálů. Čísla jsou ale nakonec trošku vyšší. Ve filmotéce se totiž objevilo dvacet dalších filmů, které Netflix dopředu neoznámil. K některým z nich byly přidány pouze titulky, proto se až nyní zobrazují v českém rozhraní. Žádný z těchto titulů nebyl na Netflixu uveden s českým dabingem.

40 let panic

Andymu je 40 a ještě nikdy neměl sex. Jeho přátelé z práce to tak prostě nemůžou nechat. Steve Carell, Seth Rogen, Jane Lynch a Paul Rudd v komedii Judda Apatowa.

Červený drak

Bývalý agent FBI Will Graham pronásleduje děsivého sériového vraha přezdívaného Zoubkový skřítek a znova přitom narazí na dávného nepřítele Hannibala Lectera. Na Oscara nominovaný Edward Norton po boku držitele Oscara Anthonyho Hopkinse opět v roli Hannibala Lectera.

Dánská dívka

Drama, ve kterém se manželský pár dánských umělců ve 20. letech pouští na tenký led bezpodmínečné lásky. Inspirováno příběhem transgender průkopnice Lili Elbe. Milostný příběh, který vynesl Alicii Vikander Oscara za ženskou vedlejší roli a Eddiemu Redmayneovi oscarovou nominaci.

Dilema

Přátelé a obchodní partneři Ronny a Nick se chystají uzavřít fantastický obchod, když Ronny zjistí, že je Nickovi možná nevěrná manželka. Hollywoodské těžké váhy Vince Vaughn a Kevin James spojují síly v téhle komedii od režiséra Rona Howarda.

Jurský park

Kvůli pokusům s pravěkou DNA vznikl tajný přírodní park. Hned při otevření ale jeho návštěvníky napadnou klonovaní dinosauři, kteří se náhodou dostali na svobodu. Dinosauří trhák od Stevena Spielberga se Samem Neillem, Laurou Dern, Jeffem Goldblumem a Richardem Attenboroughem.

Jurský park 3

Nevydařený vyhlídkový let nad obávaným ostrovem dinosaurů naservíruje nesourodou partu návštěvníků prehistorickým příšerám, které jsou teď ještě nebezpečnější než dřív. Třetí část dinosauří série, ve které si zahráli Sam Neill s Laurou Dern a taky William H. Macy a Téa Leoni.

Mamma Mia!

Na řeckém ostrově Kalokairi bude mít svobodná matka nervy nadranc, protože její dcera, která se má vdávat, pozve na svatbu tři máminy bývalé milence. V tomto komediálním muzikálu nominovaném na Zlatý glóbus si Meryl Streep a Amanda Seyfried zahrály matku a dceru.

Méďa 2

Tedovi a Tami-Lynn zachrání manželství už jenom dítě. Nejdřív ale potřebují, aby jim John pomohl přesvědčit soudce, že Ted je živá bytost a zvládne se o prcka postarat. Rozhodně není pro děti.

Mr. Bean: Největší filmová katastrofa

Smolař pan Bean je vyslán do Los Angeles, aby ochránil slavný obraz. Jenže fyzické úkoly nejsou jeho silnou stránkou, a tak se kolem něj dějí jen samé komické pohromy. Slavná postava Rowana Atkinsona vyskočila v roce 1997 na stříbrná plátna a sklidila okamžitý úspěch.

Návrat do budoucnosti

V DeLoreanu předělaném na stroj času se Marty McFly náhodou vrátí o třicet let zpátky a musí sebou pořádně hodit, aby zařídil, že se do sebe jeho rodiče zamilují. Michael J. Fox jako sympaťák Marty McFly na úžasné výpravě v čase, kterou si v pokračováních ještě dvakrát zopakoval.

Paul

Dvěma milovníkům sci-fi na výpravě za tajemstvím nechvalně známé Oblasti 51 v Nevadě zkříží cestu mimozemšťan na útěku. Nick Frost a Simon Pegg (Soumrak mrtvých) se zase setkávají jako kámoši a fandové sci-fi. Mimozemšťana mluví Seth Rogen.

Prci, prci, prcičky 2

Jim, Oz, Kevin a Stifler jsou ještě nadrženější než minule! Mají za sebou první rok na univerzitě a teď chtějí společně strávit léto v domě na pláži.

Prci, prci, prcičky: Nahá míle

Stydlivý panic Erik je bratranec Matta a Stevea Stiflera. Spolu se svými přáteli se rozhodne běžet nahý univerzitním kampusem, aby se dostal ven ze své ulity.

Prci, prci, prcičky: Na táboře

Stiflerův mladší brácha Matt je odsouzen strávit léto na hudebním táboře, kde na partičku nadržených mladíků čeká celá řada pohoršujících eskapád.

Prci, prci, prcičky: Spolek Beta

Dwight Stifler a jeho bratranec Erik jsou zpět a s nimi další prci prci prcičky. Spolek Beta bojuje o společenskou prestiž se spolkem Šprtů.

Riddick: Kronika temna

Uprchlý trestanec musí uprostřed mezigalaktické bitvy, kterou rozpoutal vůdce ďábelské sekty, zachránit z vězení starého přítele. Vin Diesel se vrací jako drsná titulní postava dobrodružného sci-fi pokračování filmu Černočerná tma.

Rozchod!

Gary a Brooke spolu bydlí, ale jejich drobné hádky se časem promění ve válku o byt. První ze tří filmů, kde společně vystupují Jennifer Aniston a Jason Bateman.

Útěk do divočiny

Mladý muž se vzdá všeho včetně svého svěřeneckého fondu a svazku se zdánlivě stabilní rodinou a chce vést osamělý život v divočině. Za herecký výkon v adaptaci bestselleru Jona Krakauera dostal Hal Holbrook Oscara.

Van Helsing

Lovec upírů Van Helsing přijíždí do tajemného koutu Evropy, kde se snaží porazit hraběte Drákulu, Vlkodlaka a Frankensteinovu zrůdu. Hugh Jackman propůjčil své živočišné charisma titulní roli v této poctě klasickým hororům.

Zjizvená tvář

Al Pacino jako kubánský uprchlík Tony Montana, který ovládne drogovou scénu na Floridě. Jenže začít šňupat vlastní materiál se nevyplácí. Al Pacinovo ztvárnění Tonyho Montany dodneška patří mezi jeho nejslavnější, ale taky nejkontroverznější role.

Pokračuj na další novinky z tohoto týdne, které Netflix oznámil dopředu