12 filmů, které uvede HBO GO v příštích týdnech

Zdroj foto: HBO
Zdroj foto: HBO

HBO GO ve zbytku února uvede například Spielbergův Most špiónů nebo výborný slovenský dokument Erotic Nation. HBO GO si ale největší slávu nechává na začátek března. Diváci se dočkají tří velkolepých filmových trilogií, Kmotra, Pána prstenů a Hobita, které služba pochopitelně přidá do nabídky i s českými dabingy. Vyberete si na HBO GO v příštích dvou týdnech?

Ještě není pozdě

Bouřlivý příběh čtyř vietnamských veteránů, kteří se proslavili útěkem z vojenského zajateckého tábora, jen aby se ocitli v jiném vězení, v domově pro seniory v Hogan Hills. (17. února)

Happy Feet 2

Mumble, mistr stepu, má problém. Jeho malý syn Erik je totiž choreo-fóbní. A odmítá tančit. Nakonec Erik uteče a narazí na tučňáka Mightyho Svena, který umí létat! (20. února)

Pravda a spravedlnost

Estonsko, 1870. Mladý energický muž Andres přijíždí se svou ženou Krõõt na novou farmu, kterou si koupili na půjčku, aby mohli začít nový život. (20. února)

Most špiónů

Hlavní postavou je brooklynský právník James Donovan (Tom Hanks), který se ocitne přímo uprostřed studené války poté, co ho CIA vyšle na téměř nesplnitelnou misi. (21. února)

Za noci

Šestnáctiletá školačka Laurie žije sama se svou svobodnou matkou. Ctižádostivá atletka ale nedokáže zapadnout mezi ostatní dívky v týmu a svým agresivním přístupem se od nich distancuje. (21. února)

Erotic Nation

Dokument, jehož námět zvítězil v soutěži pořádané společností HBO Česká republika, vypráví o rodině, která po pádu komunismu založila první sex-shop na Slovensku. (22. února)

Coda

Henry Cole (Patrick Stewart) je slavný klavírista, který se po dlouhé přestávce vrací na jeviště, jen aby zjistil, že trpí velmi silnou trémou. (22. února)

Bez zvláštních znamení

Magdaléna se vydává hledat svého syna, který zmizel na cestě k americkým hranicím. Prochází opuštěnými městy a pustou krajinou v dnešním Mexiku. (27. února)

Strach z lásky

Film Strach z lásky, který se odehrává v kopcovité krajině anglického venkova, vykresluje portrét dospívaní na malém městě. (28. února)

Kmotr (trilogie)

Mistrovské epické dílo Francise Forda Coppoly s Marlonem Brandem v hlavní roli patriarchy mafiánské rodiny Corleonů, za kterou získal Oscara. (1. března)

Pán prstenů (trilogie)

Nesmělý mladý hobit jménem Frodo Pytlík zdědil zlatý prsten. Ví, že je prsten obdařen nadpřirozenou mocí, ale netuší, že on sám drží v rukou klíč k záchraně – nebo zotročení – celého světa. (1. března)

Hobit (trilogie)

60 let před Pánem prstenů. Bilbo Pytlík se zde vydává na dobrodružnou výpravu s cílem znovu si nárokovat ztracené trpasličí království. (1. března)