16 skvělých filmů, které Netflix přidal za poslední týden

Z obsahu Netflixu na konci ledna zmizela celá řada zajímavých titulů. Proto není žádným překvapením, že služba zásobuje diváky dalšími zakoupenými filmy, případně k již dříve uvedeným přidává české titulky. Jen za poslední týden se na Netflixu objevilo více jak dvacet nově přidaných snímků. Vybrali jsme šestnáct nejlepších, které byste neměli přehlédnout.

Čtyři bratři

Čtyři adoptivní bratři se po vraždě matky vracejí domů do Detroitu a přísahají pomstu vrahům.

Desperado

Potulný zpěvák s kytarou El Mariachi chce stůj co stůj pomstít vraždu svojí holky a dostat drogového bosse, který ji má na svědomí.

Hvězdný prach

Naivní Tristan Thorne se snaží získat lásku svojí vyvolené. Vydává se proto do zapovězené říše, odkud jí má přinést spadlou hvězdu. Z té se ale mezitím stává člověk.

Jeden musí z kola ven

Anglický špión se vrací do britské tajné služby MI-6 a čelí podezření ze spolupráce se Sovětským svazem. Napínavý thriller o špionáži v době studené války.

Láska přes internet

Šéf knižního veleobchodu a majitelka nezávislého knihkupectví se do sebe zamilují přes internet – a přitom nemají tušení, že offline se ji on snaží vystrnadit z branže.

Malá princezna

Otec mladé Sary bojuje v první světové válce. Ona nastupuje na internátní školu, kde se dostane do křížku s ředitelkou, která chce zadupat do země její sebeúctu.

Město

Lupič z povolání uvažuje, že by svého nepoctivého řemesla zanechal, ale tajný románek s rukojmí z poslední akce může dostat do vězení jeho i celou jeho bandu.

Nejlepší nepřátelé

V roce 1971 na schůzi o integraci ve školách v Severní Karolíně vedle sebe zasedne aktivistka za lidská práva a vůdce Ku Klux Klanu a nečekaně se spřátelí.

Parchanti

Ze zdánlivě běžné mise se vyklube pořádný podraz a členové elitní zásahové jednotky CIA musí táhnout za jeden provaz, aby ten, kdo je zradil, neunikl trestu.

Píseň moře

Saoirse a její bratr se jako poslední z magického druhu tuleňů, kteří se na pevnině mění v lidi, musí vrátit do moře. Dobrodružný animovaný film.

Pod bodem mrazu

Náklaďák plný vězňů se stane terčem útoku a polda, který ho řídil, musí bojovat o život s pasažéry, útočníky i tichým společným nepřítelem: vražedným mrazem.

Rosemary má děťátko

Žena s nadšením zjišťuje, že je těhotná. Ale se zvětšujícím se břichem rostou i její obavy, že se nenarozené dítě nachází ve vážném nebezpečí.

Shaft

Soukromého detektiva Johna Shafta požádá o pomoc syn, kterého doteď neznal. Drsný detektiv ale rychle zjistí, že jablko tentokrát padlo hodně daleko od stromu.

Smrtelné stroje

V postapokalyptickém světě se mladá žena a její rebelující přátelé snaží zastavit obří Londýn na kolech, který chce pohltit všechno, co se mu připlete do cesty.

Team America: Světovej policajt

Satirický hudební film, ve kterém se loutková policie ujme náročného úkolu udržet na neklidné planetě mír.

Vykopávky

Britská vdova si v předvečer druhé světové války najme amatérského archeologa, aby prozkoumal záhadné útvary na jejím pozemku. A jeho objev vyrazí leckomu dech.