20 výborných filmů, které Netflix odstraní na konci ledna

Poté, co hromada skvělých filmů odchází z obsahu HBO GO, opouští řada neméně kvalitních titulů také Netflix. Předplatitelé největší streamovací služby na světě tak mají poslední možnost dohnat těchto více jak dvacet filmů, které Netflix ve většině případech nabízí s českými titulky.

Mandy – Kult pomsty

Láskyplný život páru v poklidných lesích se s příchodem zvrácené náboženské sekty promění v noční můru. Přichází čas na nemilosrdnou pomstu. (30. ledna)

Morganovi

Poté, co viděli nájemného vraha při činu, opustí vzájemně odcizený pár New York City a usadí se ve Wyomingu, kde vstoupí do programu na ochranu svědků. (30. ledna)

Chceš mě, chci tě

Šovinistický komentátor ranní show se snaží dokázat svoje teorie o vztazích, které zastává, v části pořadu nazvaném „Ošklivá pravda“. (30. ledna)

Otčím

Série tajemných událostí vede teenagera k podezření, že nový přítel jeho matky může být nebezpečný sériový vrah, který si vybírá za kořist celé rodiny. (30. ledna)

Dvojí obvinění

Za fingovanou vraždu svého manžela si už Libby trest odpykává, takže se rozhodne, že ho „tentokrát“ zabije nadobro. (31. ledna)

Krasavec Beauty

Vyprávění černého hřebce nás přivádí na panství zámožné rodiny, která si jej jako hříbě zakoupila. Bohužel paní onemocněla a tak musela spolu s rodinou opustit rodnou zemi. (bez češtiny, 31. ledna)

Střelený

Když smolařský zlodějíček Archie Moses postřelí policistu v utajení Rocka Keatse, kupodivu se z nich stanou kámoši a pokusí se společně dostat za mříže mafiánského bosse. (31. ledna)

Varieté

Ali přijíždí do burleskního salonu v Los Angeles z Iowy a z celého srdce doufá, že svým krásným hlasem dobude pódia. (31. ledna)

Lemra líná

Bydlet s dávno dospělým synem není pro tyhle rodiče žádný med. Z rodinného hnízda by ho snad mohla dostat najatá specialistka – musí ale zařídit, aby se do ní zakoukal. (31. ledna)

Duch

Sama na ulici zastřelí lupič, ale jeho láska k dívce Molly pokračuje i v záhrobí, a tak se Sam snaží Molly varovat před nebezpečím, které jí hrozí. (31. ledna)

Tuxedo

Newyorský taxikář Jimmy nemá na vybranou a přijme roli špiona potom, co opravdový agent skončí v nemocnici. Pomůže mu v tom speciální oblek. (31. ledna)

Vykoupení z věznice Shawshank

Mladý bankéř je odsouzen za vraždu své ženy a jejího milence. Přesto, že tento čin popírá, čeká na něj dvojnásobný doživotní trest v obávané věznici Shawshank. (bez češtiny, 31. ledna)

Jádro

Zemské jádro se přestalo otáčet. Vědec Josh Keyes musí zjistit proč, než se svět doslova rozpadne. (31. ledna)

The Circle

Mladá žena získá práci v úspěšné internetové firmě, ale brzy zjistí, že okázalé požitky a kultura extrémního nadšení skrývají znepokojivé záměry. (31. ledna)

Terminator Genisys

Třicet let po dni zúčtování pošle John Connor do minulosti přítele, který má zachránit jeho matku a zastavit konflikt. Netuší ale, že věci se změnily. (31. ledna)

Star Trek a Star Trek: Do temnoty

Nové akční pokračování Star Treku, ve kterém Kirk a Spock společně s nečekaným spojencem bojují s hrozbou teroristického útoku na Hvězdnou flotilu. (31. ledna)

Chuckyho sémě

Chuckymu tentokrát pomáhá vraždit jeho syn Glen, zabiják po tatínkovi, a krvelačná „manželka“ Tiffany. (31. ledna)

Prvotní strach

Když přistihnou krví potřísněného malého ministranta utíkat z místa vraždy, zdá se, že viník je jasný. Jeho obhájce je však rozhodnutý případ vyhrát. (31. ledna)

Muži v černém – trilogie

Will Smith a Tommy Lee Jones se vrací do rolí dvou vysoce tajných a neoficiálních vládních agentů, kteří bojují proti vetřelcům a mimozemšťanům. (31. ledna)

Lara Croft – Tomb Raider

Lara Croft hledá starobylé artefakty ztracené tajným společenstvím a musí při tom čelit nebezpečnému soupeři. Padouch Powell se ale jenom tak nevzdá. (31. ledna)