15 výborných novinek, které můžete vidět o víkendu

Zdroj foto: The CW, Cinemart, Netflix
Zdroj foto: The CW, Cinemart, Netflix

Přehled novinek, které si můžete pustit třeba o víkendu, s přehledem ovládly Netflix originály. V česku ještě stále bezkonkurenční služba v týdnu přidala dva vlastní filmy, nálož zajímavých dokumentů a dokumentárních sérií nebo skvěle hodnocené seriály. HBO GO se pyšní prvním dílem Supermana a Lois (zatím ještě stále bez českých titulků), americká HBO Max zase uvede celovečerní hraný film Tom a Jerry od studia Warner Bros. Už víte, co si o víkendu pustíte?

Asi se zblázním

Adri s Carlou zažije hodně divokou noc. Když se pak s ní chce znova setkat, zjistí, že se kvůli tomu bude muset nechat zavřít do blázince. (Netflix)

Billie Eilish: The World’s a Little Blurry

Dokument z produkce Applu umožní nahlédnout do soukromí talentované zpěvačky Billie Eilish, která letos nazpívala píseň k nové bondovce Není čas zemřít. (Apple TV+)

Coda

Henry Cole je slavný klavírista, který se po dlouhé přestávce vrací na jeviště, jen aby zjistil, že trpí velmi silnou trémou. (HBO GO)

Dívka ve vlaku

Utrápená rozvedená žena se upne na zdánlivě ideální pár a zpovzdálí ho sleduje. Pak si ale všimne děsivého detailu a zaplete se do složitého případu vraždy. (Netflix)

Éra samurajů: Bitva o Japonsko

Bouřlivé události a neustálé boje o moc ve feudálním Japonsku 16. století ožívají v dynamických rekonstrukcích bitev s komentářem odborníků. (Netflix)

Ginny a Georgia – 1. řada

Volnomyšlenkářka Georgia vyrazí se svými dvěma dětmi, Ginny a Austinem, na sever, kde chtějí začít znovu. Jenže i tahle cesta může být pěkně hrbolatá. (Netflix)

Pelé

Na pozadí bouřlivých dějin Brazílie se odvíjí mimořádné životní osudy talentovaného fotbalisty, ze kterého se stal národní hrdina. Dokument o legendárním Pelém. (Netflix)

Psí zásahovka – 1. řada

Jas Leverette z centra Cali K9 cvičí psy různých ras a řeší problémy v jejich výchově. Tenhle trenér z Oaklandu zvládne každého psa i majitele.

Střecha smrti – 1. řada

Středoškolačka Juri se octne na střeše mrakodrapu v podivném světě, kde musí bojovat proti maskovaným útočníkům, kteří jdou svojí kořisti nemilosrdně po krku.

Superman a Lois – 1. díl

Nejslavnější superhrdina na světě a nejznámější komiksová novinářka jsou nuceni čelit dosud největší výzvě – stresu, tlaku a problémům, jimž jsou pracující rodiče v dnešní společnosti vystaveni. (HBO GO)

Sviňa

Zemičku kdesi pod horami ovládají vysoce postavení zločinci, lidé propojení s politikou, mafií, ale i s policií, soudy a velkými kšefty. (iVysílání)

Tak úžasná láska – 1. řada

Holka se zamiluje do kluka odvedle a během dospívání se jejich vztah proměňuje. Láska je prostě úžasná, ale umí taky pěkně bolet. (Netflix)

Tom a Jerry

Když se Jerry přestěhuje do luxusního hotelu na Manhattanu, kde právě probíhá svatba století, její zoufalá organizátorka si najme Toma, aby jí pomohl se myšáka zbavit. (HBO Max)

Zamilovaní ve městě

Vášnivý architekt se na pláži bláznivě zamiluje do nespoutané ženy a pak se ji vydá hledat do ulic Soulu. (Netflix)

Za noci

Ctižádostivá atletka nedokáže zapadnout mezi ostatní dívky v týmu a svým agresivním přístupem se od nich distancuje. (HBO GO)

Pokračuj na přehled filmů a seriálů z minulého víkendu