12 skvělých novinek, které si můžete pustit o víkendu

Foto: AČFK, Netflix, Apple TV+

Na Netflixu nepřehlédněte postapokalyptické Evropské kmeny od producenta Dark nebo snímek Jako v bavlnce s prolhanou Rosamund Pike. HBO GO nabízí skvěle hodnocené estonské drama Pravda a spravedlnost nebo Dospělého s Tyem Sheridanem. Největší peckou je ale uvedení oscarového hitu Corpus Christi na českém Aerovodu, potěší také Vivárium s českým dabingem na Google Play. Tohle je přehled nejzajímavějších novinek týdne, které si můžete pustit třeba o víkendu.

Corpus Christi

Dvacetiletý Daniel projde v nápravném zařízení pro mladistvé duchovní proměnou. Chtěl by se stát knězem, s jeho trestním rejstříkem na to ovšem nemůže ani pomyslet. (Aerovod)

Dospělý

Richie Wincott (Tye Sheridan), který je v 18 letech vyřazen z pěstounské péče, se střetne s nebezpečím a pokušením samostatného života. (HBO GO)

Evropské kmeny – 1. řada

Po apokalypse vypukla mezi novými evropskými ministáty válka. Nad kontinentem se ale stahují ještě temnější mračna a tři sourozence čeká tvrdý boj o přežití. (Netflix)

For All Mankind – 2. řada

Seriál sleduje alternativní historii, ve které to byli Sověti, kteří jako první přistáli na Měsíci a vesmírný závod mezi Spojenými státy americkými a Sovětským svazem tak nikdy neskončil. (Apple TV+)

Jako v bavlnce

Soudem jmenovaná zákonná zástupkyně podvádí svoje klienty, a místo aby o ně pečovala, získává nad nimi absolutní moc. Její nejnovější oběť má ale v rukávu nečekané eso. (Netflix)

New Amsterdam – 2 řady

Do nejstarší americké nemocnice nastupuje svérázný ředitel, doktor Max Goodwin, který se nebojí provětrat místní poměry a pouští se do boje o životy pacientů. (Netflix)

Pravda a spravedlnost

Estonsko, 1870. Mladý energický muž Andres přijíždí se svou ženou Krõõt na novou farmu, kterou si koupili na půjčku, aby mohli začít nový život. (HBO GO)

Tým – 1. řada

Nová ředitelka pořádně zamíchá kartami a šéfovi mechaniků závodního týmu ze série NASCAR se situace v boxech začíná rychle vymykat z rukou.  (Netflix)

Tvůj souboj s divočinou: Poprask na safari – interaktivní

Z rezervace uprchla divoká zvířata! Spolu s Bearem Gryllsem je v tomhle interaktivním speciálu musíte pochytat a oplocení rychle opravit. (Netflix)

Vivárium

Při hledání vysněného domu se pár setkává s excentrickým realitním makléřem, který jim slibuje dokonale bydlení: poklidné sídliště rodinných domků splňující všechny jejich potřeby. (Google Play)

Ví o tobě – minisérie

Svobodná matka si začne se svým šéfem na psychiatrii a zároveň se tajně spřátelí s jeho záhadnou ženou. Zvrácená psychologická hra může začít. (Netflix)

Žokejové – Cesta Velkou pardubickou

Unikátní dokument mapuje cestu tří žokejů k vrcholu sezony v podobě ikonického dostihu. Snímek, který graduje finálovým dnem Velké pardubické, ukazuje ryzí prostředí překážkových dostihů. (O2TV)

Pokračuj na přehled filmů a seriálů z minulého víkendu