12 filmových a seriálových novinek (nejen na Netflixu) na víkend

Foto: Netflix, HBO Max

Přehled nejzajímavějších novinek, které si můžete pustit třeba o víkendu, již tradičně ovládl Netflix. Ostatní služby počtem titulů ani zdaleka nekonkurovaly, během týdne se na nich ale nastřádala slušná porce zábavy. Netflix láká na severskou Červenou tečku, Hanksovy Zprávy ze světa nebo mrazivou kriminální dokusérii Zmizení v hotelu Cecil. Amazon uvedl novou komedii s časovou smyčkou a HBO zase vsadila na dokument o koronaviru.

Capitani – 1. řada

V jedné lucemburské vesnici, kde každý skrývá nějaké tajemství, vyšetřuje drsný inspektor Luc Capitani podezřelou vraždu patnáctileté holky. (Netflix)

Červená tečka

Mladí manželé s dítětem na cestě chtějí svému vztahu dodat trochu šťávy, ale stanou se terčem nelítostných zabijáků a jejich lyžařský výlet se promění v peklo. (Netflix)

Halali

Liberální politik Gerben Kooistra se dočasně stává starostou malého města, aby získal čas při řešení „soukromého problému“. (HBO GO)

Jsme v tom spolu

Tento dokumentární seriál zachycuje zkušenosti skupiny obětí nemoci Covid-19, jejich kariéry i jejich rodiny během nejtěžších měsíců v nemocnici Parc Taulí ve městě Sabadell. (HBO GO)

Judas and the Black Messiah

Životopisné drama vyprávějící příběh amerického aktivisty Freda Hamptona a politického hnutí Black Panther Party. (HBO Max)

Mezi námi medvědy ve filmu

Grizz, Panda a Leďák jsou tři outsideři, kteří se snaží zapadnout. A když přitom kápnou na zmrzlinu (nebo nízkotučný mražený jogurt), tím líp. (HBO GO)

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil

Pověst nechvalně známého hotelu Cecil se po zmizení Elisy Lam ještě zhoršila. Sonda do jednoho z nejtemnějších míst Ameriky od tvůrce dokumentu „Výpověď Teda Bundyho“. (Netflix)

Nezastavuj!

Běžecká hvězda potká překladatelku filmů, opustí kvůli ní kariéru, se kterou všichni kolem počítají, a poprvé v životě jde vlastním tempem za hlasem svého srdce. (Netflix)

The Map of Tiny Perfect Things

Další časová smyčka, ve které se tentokrát ocitá hezká blondýnka s klukem, který ji miluje až po uši. V hlavní roli Kathryn Newton ze Slečny bestie. (Prime Video)

Vraždy ve Valhalle

Detektiv s pohnutou minulostí se vrací na rodný Island, aby pomohl zapálené policistce dopadnout sériového vraha spojeného se záhadnou fotografií. (Netflix)

Všem klukům: Navždy s láskou

Lara Jean se z rodinného výletu do Koreje vrací k běžným starostem maturantky a pomalu se chystá na vysokou – ať už s Peterem, nebo bez něho. (Netflix)

Zprávy ze světa

Veterán z americké občanské války, který jezdí po celé zemi a přináší lidem zprávy ze světa, se vydá na nebezpečnou cestu přes Texas, aby osiřelé dívce našel nový domov. (Netflix)

Pokračuj na filmové a seriálové tipy z minulého víkendu