10 nejstahovanějších filmů na torrentech za poslední týden

Foto: HBO Max, Saban Films, Screen Media Films

V žebříčku nejstahovanějších filmů týdne se tentokrát objevují tři novinky. Na desáté příčce umístěný restart hororu Wrong Turn, zvrácená podívaná s Nicolasem Cagem na čtvrtém místě a životopisné drama Judas and the Black Messiah, které zakončilo týden na druhé pozici. Nejstahovanějším filmem na torrentech jsou tentokrát Střípky se třemi skvělými herci. V žebříčku podle TorrentFreaku se naopak už nevyskytují tituly Vykopávky, Nadějná mladá žena nebo Zprávy ze světa.

Nejstahovanější filmy k 15. únoru 2021 na torrentech podle TorrentFreaku

TorrentFreak čerpá data z veřejně dostupných informací a jeho statistiky slouží pouze k informačním a vzdělávacím účelům.

10. Wrong Turn

Parta kamarádů vyrazí na výlet do hor. Zpočátku jde všechno podle plánu, po sletu děsivých událostí však skupinka zjišťuje, že v lese nejsou sami. Opět.. Sedmý díl Pachu krve je restartem celé série. (vyšlo na Blu-ray)

9. Duše

Středoškolský učitel hudební výchovy Joe Gardner (Jamie Foxx) dostane životní šanci hrát v proslulém jazzovém klubu. Jeden chybný krok ho však přenese z ulic New Yorku do Neznáma před. (uvedeno na Disney+)

8. Palmer

Po dvanácti letech ve vězení se Eddie Palmer, bývalá středoškolská fotbalová hvězda, vrací domů a chce opět začít žít. Zanedlouho překvapivě naváže pouto se Samem, nezapadajícím chlapcem z problémové rodiny. (uvedeno na Apple TV)

7. Tenet

V temném světě mezinárodní špionáže bojuje o záchranu celého světa. Vydává se na extrémně komplikovanou misi, ve které pro časoprostor neplatí pravidla, tak jak je známe. (uvedeno na O2TV, Google Play)

6. Čističi vesmíru

Čtyři outsideři, co se v roce 2092 honí za vesmírným odpadem a sny o budoucnosti, objeví androidku, která by jim mohla hodit balík. Kdyby neskrývala nebezpečné tajemství. (uvedeno na Netflixu)

5. Wonder Woman 1984

V pokračování očekávané komiksovky se tentokrát ocitneme v osmdesátých letech. Proti superhrdince Wonder Woman budou stát dva záporáci. Max Lord v podání Pedra Pascala a také Cheetah s tváří herečky Kristen Wiig. (uvedeno na HBO Max)

4. Willy’s Wonderland

Nicolas Cage v další šílenosti. Tentokrát jako údržbář v zábavním parku s temnou minulostí. Velmi brzy pochopí, že za tuhle práci zaplaceno nedostane. (uvedeno na Prime Video)

3. Bliss

Owen Wilson a Salma Hayek jsou přesvědčeni, že žijí ve světě vytvořeném umělou inteligencí. Režisér Mike Cahill, tvůrce výborného Výchozího bodu, se vrací na scénu po dlouhých sedmi letech. (uvedeno na Prime Video)

2. Judas and the Black Messiah

Judas and the Black Messiah je životopisné drama vyprávějící příběh amerického aktivisty Freda Hamptona a politického hnutí Black Panther Party. Film s dvěma nominacemi na Zlatý glóbus. (uvedeno na HBO Max)

1. Střípky

V nejnovějším filmu uznávaného režiséra Johna Leeho Hancocka sledujeme dvojici policistů (Denzel Washington a Rami Malek), která se snaží dopadnout sériového vraha (Jared Leto). (uvedeno na HBO Max)

Pokračuj na nejstahovanější filmy na torrentech z minulého týdne