10 nejlepších originálních Netflix filmů za poslední dobu

Foto: Netflix

Netflix plní všechny své sliby a od začátku roku chrlí jeden originální titul za druhým. Diváci si mohou vybírat z poměrně široké škály seriálových novinek, dokumentů pro všechny, ale také z originálních filmů. Od začátku nového roku se na Netflixu objevily třeba Hanksovy Zprávy ze světa, životopisný snímek Vykopávky se skvělým hereckým obsazením nebo Střípky ženy od režiséra Měsíce Jupitera. Tohle je přehled nejlepších Netflix filmů zkraje roku 2021.

Všem klukům: Navždy s láskou

Lara Jean se z rodinného výletu do Koreje vrací k běžným starostem maturantky a pomalu se chystá na vysokou – ať už s Peterem, nebo bez něho.

Zprávy ze světa

Veterán z americké občanské války, který jezdí po celé zemi a přináší lidem zprávy ze světa, se vydá na nebezpečnou cestu přes Texas, aby osiřelé dívce našel nový domov.

Čističi vesmíru

Čtyři outsideři, co se v roce 2092 honí za vesmírným odpadem a sny o budoucnosti, objeví androidku, která by jim mohla hodit balík. Kdyby neskrývala nebezpečné tajemství.

Malcolm a Marie

Po návratu z premiéry vybublají na povrch dávná tajemství a filmař s přítelkyní v dusné atmosféře přehodnocují svůj vztah.

Mistr jinu a jangu: Sen o věčnosti

Démonický had znovu procitá a Mistři jinu a jangu musí vyřešit záhadnou vraždu a ochránit svoji říši před temným spiknutím přímo v srdci císařského dvora.

Pod bodem mrazu

Náklaďák plný vězňů se stane terčem útoku a polda, který ho řídil, musí bojovat o život s pasažéry, útočníky i tichým společným nepřítelem: vražedným mrazem.

Vykopávky

Britská vdova si v předvečer druhé světové války najme amatérského archeologa, aby prozkoumal záhadné útvary na jejím pozemku. A jeho objev vyrazí leckomu dech.

Bílý tygr

Jestli chce ambiciózní řidič bohaté indické rodiny uniknout před chudobou a začít podnikat, musí vzít rozum do hrsti. Podle oblíbeného románu.

Vyloučený

Aziz se plácá v krizi středního věku a hledá únik před nudnou prací, otravnými přáteli a neurvalou rodinou. A přitom musí předstírat, že je všechno v pohodě.

Střípky ženy

Po tragickém domácím porodu se musí vyrovnat s návalem emocí i velkým smutkem a najít cestu zpátky ke svému partnerovi i rodině.

Pokračuj na nejlepší Netflix dokumenty od začátku nového roku