9 trailerů týdne: Korejské Star Wars a loupež v době pandemie

Zatímco před týdnem nebylo z čeho vybírat, dnes už pro Vás máme přehled opravdu zajímavých trailerů. Hlavním zdrojem novinek se tentokrát stal Netflix, který uvedl upoutávku ke korejské vesmírné sci-fi, představil trailer druhé řady Snowpiercera nebo ukázal první záběry z netradiční filmové vztahovky s hvězdou Tenetu a Zendayou. HBO se pro změnu chystá loupit za dob pandemie a pozadu nezůstala ani televize CBS.

Clarice

Seriálový spin-off Mlčení jehňátek od CBS se divákům představuje v prvním traileru. Jak už název napovídá, hlavní hrdinkou bude Clarice Starlingová, kterou si v původním filmu zahrála skvělá Jodie Foster. Hannibala Lectera ale tentokrát nečekejte.

Čističi vesmíru

Sci-fi snímek, který je označován jako korejské Hvězdné války, dorazí na Netflix zkraje února. Příběh snímku nás zavede do vzdálené budoucnosti, ve které se Země stane takřka neobyvatelnou.

The Equalizer

Equalizer s Denzelem Washingtonem je skvělou akční jednohubkou, která zřejmě neurazila žádného fanouška žánru. CBS chystá seriálovou verzi, ve které se v titulní roli představí žena. Je se ale vůbec nač těšit?

Cherry

Režiséři posledních dvou Avengers a Tom Holland v hlavní roli. Ten v očekávaném snímku z produkce Applu hraje vojáka s posttraumatickou stresovou poruchou, kterému se po návratu domů z mise změní život o 180 stupňů. Potřebujete vědět víc?

Ledová archa – 2. řada

Planeta zamrzla a v obřím vlaku, který krouží po zeměkouli, se poslední lidé snaží bok po boku přežít v křehké rovnováze. Druhá série Netflix seriálu inspirovaného stejnojmenným filmem z roku 2013, se představila v prvním traileru.

Locked Down

Hvězdně obsazená heist komedie, která se odehrává v pandemii zasaženém Londýně. Film natočil Doug Liman, režisér pecek jako Agent bez minulosti nebo Na hraně zítřka. Už aby HBO Max bylo konečně v Česku.

Malcolm a Marie

Filmař Malcolm (John David Washington) a jeho přítelkyně Marie (Zendaya) se po premiéře filmu vrátí domů a očekávají reakce kritiků. Jenže v průběhu večera začnou vyplouvat na povrch tajemství jejich vztahu a jejich láska projde tvrdou zkouškou. Netradiční vztahovka od Sama Levinsona.

The Reckoning

Čarodějnická řezničina za časů moru, ze které běhá mráz po zádech? Doufejme. Režisér Neil Marshall natočil skvělé epizody Hry o trůny, Pád do tmy, ale také chabý restart Hellboye.

Za čárou

V blízké budoucnosti dostane pilot dronu rozkaz přesunout se do válečné zóny, kde mu má velet android v přísném utajení – a společně pak musí zabránit jadernému útoku. Režisér Plánu útěku a Anthony Mackie z Avengers ve sci-fi z dílny Netflixu.

Pokračuj na nejlepší trailer roku 2020