9 trailerů týdne: Život v počítačové simulaci a mladý The Rock

Dobrých trailerů není nikdy dost. Za poslední týden byla naštěstí uvedena celá řada zajímavých titulů, ze kterých nejvíce vyčnívá sci-fi novinka režiséra Výchozího bodu, Bliss, ve které Owen Wilson a Salma Hayek dojdou ke zjištění, že žijí ve virtuálním světě. Pozornost zasluhuje také trailer k Cherry, filmu od režisérů Avengers s Tomem Hollandem v hlavní roli. Nezahálel ani Netflix nebo HBO Max s očekávaným dramatem.

Bliss

Owen Wilson a Salma Hayek jsou přesvědčeni, že žijí ve světě vytvořeném umělou inteligencí. Režisér Mike Cahill, tvůrce výborného Výchozího bodu, se vrací na scénu po dlouhých sedmi letech!

Cherry

Po krátkém teaseru se novinka z dílny bratrů Russoových (Avengers: Endgame) představuje v plnohodnotném traileru. Tom Holland v očekávaném snímku z produkce Applu hraje vojáka s posttraumatickou stresovou poruchou.

Fear of Rain

Dívka žijící se schizofrenií bojuje s děsivými halucinacemi. Začíná mít podezření, že její soused unesl dítě, ale jediný, kdo jí věří, je mladý Caleb. Kluk, u kterého nemá jistotu, že vůbec existuje.

Flora and Ulysses

Superhrdinové zase na jiný způsob. Disney představil upoutávku ke snímku Flora and Ulysses, ve které sledujeme superhrdinskou veverku. Když už nic, tak pořád zajímavější, než netflixovská patálie Můžeme být hrdinové.

Jako v bavlnce

Prohnaná právní zástupkyně, která ždímá úspory z obyvatel domovů důchodců, najde sobě rovného protivníka v ženě, kterou se snaží podvést. Ta má totiž pod čepicí víc, než by se mohlo na první pohled zdát

Judas and the Black Messiah

Judas and the Black Messiah je životopisné drama vyprávějící příběh amerického aktivisty Freda Hamptona a politického hnutí Black Panther Party. Fred je zrazen Williamem O’Nealem, jenž byl informátorem FBI s úkolem jej zničit.

Tým

V seriálu Tým hraje Kevin James šéfa závodního týmu ze série NASCAR. Když původní majitel odejde a přenechá starosti o závodění svojí dceři, má James plné ruce práce, aby sebe i svoje lidi ochránil před její snahou zmodernizovat úplně všechno, co dělají.

Willy’s Wonderland

Nicolas Cage v další šílenosti. Tentokrát jako údržbář v zábavním parku s temnou minulostí. Ve zveřejněném traileru likviduje jednu záludnou hračku za druhou bez jediného slova. Tohle prostě nebude pro všechny.

Young Rock

Lehce bizarní pohled na mládí Dwayna Johnsona. Nejlépe placený herec současnosti uvedl trailer „svého“ seriálu na Instagramu.

Pokračuj na přehled trailerů minulého týdne