18 novinek, které HBO GO uvede v příštích dvou týdnech

Povedená nabídka HBO GO ze začátku Nového roku, se ve druhé polovině ledna rozšíří o pokračování oblíbených seriálů, dalších filmů a dvoudílného dokumentárního počinu. Diváci se mohou těšit na druhou řadu Času čarodějnic, Gibsonova Patriota nebo výborné drama z dílny Clinta Eastwooda.

Čas čarodějnic – 2. řada

Ve druhé řadě cestují Matthew a Diana zpátky v čase do temných uliček alžbětinského Londýna, kde se skrývají před Kongregací. Pátrají zde po čarodějnici, která by Dianu naučila ovládat její magické schopnosti, a hledají Knihu života. (8. ledna)

Super mazlíčci

Dobrosrdečný pes Roger, který pomáhá slabším a s láskou pečuje o všechny toulavé zvířecí kamarády a Belle – rozmazlená kočka domácí, která by si o Rogera ani kolo neopřela, se stávají nečekanými vůdci skupiny zvířecích rebelů. (9. ledna)

Hlas našich předků

V domorodé inuitské komunitě ve východní části Kanady vyrůstají dvě nejlepší kamarádky. Zatímco Mikuan má milující rodinu, Shaniss se snaží poskládat střípky svého rozbitého dětství. (10. ledna)

Divoch

Film Divoch, inspirovaný skutečnými příběhy pouličních gangů na Novém Zélandu, které se odehrály v průběhu uplynulých 30 let, sleduje jednoho z jejich zakladatelů. (10. ledna)

Spojenci

V roce 1942, během druhé světové války, seskočí kanadský špión Max Vatan (Brad Pitt) do dun marocké pouště, aby se setkal s francouzskou špiónkou Marianne Beauséjourovou (Marion Cotillard), která má hrát jeho manželku. (11. ledna)

Tiger

Tiger je dvoudílný dokument, který podrobně zkoumá vzestup, pád a neuvěřitelný návrat světové ikony Tigera Woodse. Obsahuje dosud nevídané záběry a exkluzivní rozhovory s lidmi, kteří ho znají nejlépe. (11. ledna)

Patriot

V americké válce za nezávislost svádí jeden z mužů nejtěžší bitvu hluboko ve svém srdci. Mel Gibson ztvárňuje hlavní roli Benjamina Martina. (14. ledna)

V zajetí kouzel – 5. řada

Na univerzitě Brakebills, tajné a velmi exkluzivní kouzelnické škole, skupina dvacátníků záhy zjistí, že svět kouzel, o kterém četli jako děti, skutečně existuje – a představuje velké nebezpečí pro lidstvo. (15. ledna)

Atlantida

Východní Ukrajina v blízké budoucnosti. Zdevastovaný svět, zcela nevhodný pro lidský život. Sergej je bývalý voják s posttraumatickou stresovou poruchou, který se nedokáže přizpůsobit nové realitě. (16. ledna)

De-Lovely

Originální hudební portrét amerického skladatele Colea Portera (Kevin Kline), který je prostoupen jeho nezapomenutelnými písněmi. (16. ledna)

Jacob, Mimmi a mluvící psi

Jakob žije ve městě a sní o tom, že se stejně jako jeho věčně zaneprázdněný táta stane architektem. V době, kdy je jeho otec v práci, Jakob kreslí budovy a sní. (16. ledna)

Richard Jewell

Svět poznal Richarda Jewella jako pracovníka bezpečnostní agentury, který ohlásil nález výbušnin při bombovém útoku v Atlantě v roce 1996. (17. ledna)

Temná tvář Brooklynu

Lionel Essrog (Edward Norton) jako osamělý soukromý detektiv postižený Tourettovým syndromem pátrá ve snímku Temná Tvář Brooklynu po vrahovi svého mentora. (17. ledna)

Všichni mrtví

Rychle se rozvíjející město São Paulo v Brazílii roku 1899. Několik let po zrušení otroctví se do města vracejí tři ženy z rodiny Soaresových, bývalých majitelů půdy a otroků. (17. ledna)

Phoenix, Oregon

Aby se vzepřeli krizi středního věku, rozhodnou se dva přátelé, grafický romanopisec a kuchař, že zcela změní svůj život, opustí zaměstnání a zrenovují starou bowlingovou dráhu. (18. ledna)

Batwoman – 2. řada

Tři roky po zmizení gothamského strážce Batmana a miliardářského filantropa Bruceho Waynea se jeho sestřenice Kate Kaneová pokusí překonat své démony, aby se mohla stát symbolem naděje celého Gothamu. (19. ledna)

Fotbalový talent – 3. řada

Seriál inspirovaný životem hvězdného hráče NFL Spencera Paysingera, vypráví příběh středoškolského fotbalisty z Comptonu, který se ocitne ve světě nových výzev a příležitostí poté, co je naverbován do týmu v Beverly Hills. (19. ledna)

Deník zabijáka

Frank Falenczyk má svou práci rád. Potíž je v tom, že je členem rodiny polských mafiánů z Buffala ve státě New York a živí se jako nájemný vrah. (21. ledna)