15 parádních novinek, které musíte vidět o víkendu

Z pohledu filmových a seriálových novinek máme za sebou velmi plodný týden. Lavinu zajímavých titulů na Netflixu důstojně doplnila konkurenční HBO GO. Nemohla nám uniknout ani nabídka českého Aerovodu nebo velká premiéra na americké službě HBO Max.

#jsemtady

Když se slavný francouzský šéfkuchař zčistajasna rozhodne vyrazit na druhou polokouli za tajemnou dívkou, kterou poznal na internetu, pak je jasné, že může jeho příběh skončit všelijak. (Aerovod)

50 m2 – 1. řada

Gangster chce zjistit pravdu o svojí minulosti. Zradí proto blízkého přítele a v malé istanbulské čtvrti na sebe vezme novou identitu. (Netflix)

BONDING – 2. řada

Univerzitní studentka z New Yorku si přivydělává jako domina a přesvědčí svého nejlepšího kamaráda ze střední, který je gay, aby jí dělal asistenta. (Netflix)

Byl by to hřích

Mladé homosexuály, kteří se zpočátku vůbec neznají, a jejich nejlepší kamarádku svede osud dohromady a oni brzy začnou navzájem sdílet svá dobrodružství. (HBO GO)

Dokonalá lež

Šarmantní podvodník Roy Courtnay si v životě nadělal spoustu problémů a stále jej pronásleduje jeho temná minulost. Když na internetové seznamce potká bohatou vdovu Betty McLeish, nemůže uvěřit svému štěstí. (HBO GO)

Kiruna – překrásný nový svět

Bezmála apokalyptický obraz oblasti doslova pohlcované těžebním průmyslem ukazuje dokument pozorující titulní severošvédské město, jehož část se propadá kvůli těžbě v nedalekém dole na železnou rudu. (Aerovod)

Ledová archa – 2. řada (první epizoda)

Planeta zamrzla a v obřím vlaku, který krouží po zeměkouli, se poslední lidé snaží bok po boku přežít v křehké rovnováze. (Netflix)

Národní třída

Hospodský rváč z pražského sídliště se snaží vypořádat s tím, jak politika a peníze mění jeho svět, a udělat dojem na ženu, kterou miluje. (Netflix)

Palmer

Po dvanácti letech ve vězení se Eddie Palmer, bývalá středoškolská fotbalová hvězda, vrací domů a chce opět začít žít. Zanedlouho překvapivě naváže pouto se Samem, nezapadajícím chlapcem z problémové rodiny. (Apple TV)

Pod bodem mrazu

Náklaďák plný vězňů se stane terčem útoku a polda, který ho řídil, musí bojovat o život s pasažéry, útočníky i tichým společným nepřítelem: vražedným mrazem. (Netflix)

Pod širým nebem

Španělsko v roce 1946. Kdesi ve vnitrozemí, krátce po občanské válce, která přinesla jen beznaděj, chudobu a vyhnanství, je chlapec na útěku. (HBO GO)

Riverdale – 5. řada (první epizoda konečně česky)

Teenager Archie a jeho parta se na své cestě úskalími sexu, lásky, školy a rodiny zaplétají do temného tajemství městečka Riverdale. (Netflix)

Střípky

V nejnovějším filmu uznávaného režiséra Johna Leeho Hancocka sledujeme dvojici policistů (Denzel Washington a Rami Malek), která se snaží dopadnout sériového vraha (Jared Leto). (HBO Max)

Vykopávky

Britská vdova si v předvečer druhé světové války najme amatérského archeologa, aby prozkoumal záhadné útvary na jejím pozemku. A jeho objev vyrazí leckomu dech. (Netflix)

Záhadný lovec – 1. řada

Příběh se odehrává ve smyšleném jihokorejském městě Junjin, kde se kromě nebezpečných zločinců ukrývají i temné duše z podsvětí. (Netflix)

Pokračuj na víkendové tipy z minulého týdne