15 aktuálně nejsledovanějších filmů a seriálů na Netflixu

Žebříčky nejsledovanějších filmů a seriálů na Netflixu, které se poctivě počítají a skládají od začátku ledna, se za poslední týden změnily jen minimálně.

15 aktuálně nejsledovanějších filmů na Netflixu v Česku v roce 2021

Třetí část Bobulí je stále nejsledovanějším filmem na Netflixu od Nového roku. Nově se v žebříčku objevuje také nechvalně známý animák Emoji ve filmu, Grinch z roku 2018 nebo pokračování Blade Runnera.

15. Teroristka
14. Ženy v běhu
13. Pelíšky
12. Střípky ženy
11. Šťastný Nový rok
10. Přestupný rok
9. Blade Runner 2049
8. Grinch
7. Zakleté pírko
6. Emoji ve filmu

5. Drákula: Neznámá legenda

Příběh o zrodu středověkého válečníka a vládce, který se musel stát upírem, aby ochránil svoji zemi před osmanskými nájezdníky.

4. Smrt do roku 2020

Rok, na který nikdo z nás nebude rád vzpomínat, očima nejhůř informovaných komentátorů v historii. Od tvůrců seriálu Black Mirror.

3. Půlnoční nebe

Osamělý vědec v Arktidě spěchá varovat astronauty, aby se nevraceli zpátky na Zem, kde došlo k celosvětové katastrofě.

2. Můžeme být hrdinové

Vetřelci z vesmíru unesou pozemské superhrdiny a jejich děti se musí naučit táhnout za jeden provaz, aby zachránily svoje rodiče i celou planetu.

1. 3Bobule

Blíží se další vinobraní a manželé, kteří jsou už nějakou dobu od sebe, se snaží zachránit nejenom krachující vinařství, ale i svůj vztah.

15 aktuálně nejsledovanějších seriálů na Netflixu v Česku v roce 2021

Bridgertonovi a Vikingové ve sledovanosti předběhli Sabrinu, svou pozici také vylepšila Cobra Kia. Mezi nejsledovanějšími seriály nechybí ani francouzská novinka Lupin, Velký průvodce meditací nebo konečně otitulkovaný kult Jak jsem poznal vaši matku.

15. Rovnodennost
14. Zaklínač
13. Méďa a lumíci
12. Papírový dům
11. Lupin
10. Velký průvodce meditací
9. Star Trek: Discovery
8. Krasotinky
7. Jak jsem poznal vaši matku
6. Koruna

5. Cobra Kai

Pár desítek let po turnaji, který jim změnil život, na sebe znova narazí soupeři Johnny a Daniel. Další pokračování série filmů Karate Kid.

4. Dámský gambit

V 50. letech v sobě mladá dívka ze sirotčince objeví mimořádný šachový talent. Její překvapivou cestu ke slávě ale komplikuje boj se závislostí.

3. Sabrinina děsivá dobrodružství

Napůl člověk a napůl čarodějka Sabrina se pohybuje mezi dvěma světy, svoji pozornost dělí mezi vylomeniny náctileté smrtelnice a kouzelnický rodinný odkaz – Církev noci.

2. Vikingové

Drsné drama vikingského hrdiny Ragnara Lothbroka, který ve snaze o rozšíření vlivu seveřanů zpochybňuje kvality neschopného vůdce, kterému chybí vize.

1. Bridgertonovi

Osm nerozlučných sourozenců Bridgertonových hledá lásku a štěstí mezi londýnskou smetánkou. Podle úspěšných románů od Julie Quinn.

Pokračuj na nejsledovanější tituly na Netflixu v minulém týdnu