12 nejsledovanějších titulů na Netflixu začátkem roku 2021

Start Nového roku na Netflixu ve znamení české letní komedie a čarodějky Sabriny aneb co si Češi nenechali ujít zkraje ledna. Příští neděli už zase klasický přehled nejsledovanějších titulů týdne (čekáme na úplné statistiky).

Nejsledovanější filmy na Netflixu zkraje roku 2021

Pelíšky a S tebou mě baví svět stále v oblibě. Sledovanosti na českém Netflixu na začátku roku ale vládnou 3Bobule, následované Půlnočním nebem a superhrdinským snímkem pro děti, Můžeme být hrdinové.

12. S tebou mě baví svět
11. Teroristka
10. Přestupný rok
9. SpongeBob ve filmu: Houba na útěku
8. Šťastný Nový rok
7. Pelíšky
6. Smrt do roku 2020

5. Zakleté pírko

Zlé nevlastní sestry zjistí, že se Aninka tajně schází se zakletým princem, a překazí jí štěstí. Nebojácná dívka se ale vydá do světa, aby svého vyvoleného zachránila.

4. Drákula: Neznámá legenda

Příběh o zrodu středověkého válečníka a vládce, který se musel stát upírem, aby ochránil svoji zemi před osmanskými nájezdníky.

3. Můžeme být hrdinové

Vetřelci z vesmíru unesou pozemské superhrdiny a jejich děti se musí naučit táhnout za jeden provaz, aby zachránily svoje rodiče i celou planetu.

2. Půlnoční nebe

Osamělý vědec v Arktidě spěchá varovat astronauty, aby se nevraceli zpátky na Zem, kde došlo k celosvětové katastrofě.

1. 3Bobule

Blíží se další vinobraní a manželé, kteří jsou už nějakou dobu od sebe, se snaží zachránit nejenom krachující vinařství, ale i svůj vztah.

Nejsledovanější seriály na Netflixu zkraje roku 2021

Mezi nejsledovanějšími seriály na začátku roku 2021 najdeme novinky v podobách dánské Rovnodennosti a kontroverzního počinu Bridgertonovi. Žebříček ovládla Sabrinina děsivá dobrodružství se svou čtvrtou sérií. Vysokou sledovanost hlásí také nové řady Vikingů a Cobry Kai.

12. Papírový dům
11. Rovnodennost
10. Zaklínač
9. Méďa a lumíci
8. Cobra Kai
7. Star Trek: Discovery
6. Koruna

5. Krasotinky

Vynikající studentka elitní baletní školy se stane obětí útoku. Na její náhradnici ale čeká svět plný lží, zrady a nelítostné konkurence.

4. Dámský gambit

V 50. letech v sobě mladá dívka ze sirotčince objeví mimořádný šachový talent. Její překvapivou cestu ke slávě ale komplikuje boj se závislostí.

3. Vikingové

Drsné drama vikingského hrdiny Ragnara Lothbroka, který ve snaze o rozšíření vlivu seveřanů zpochybňuje kvality neschopného vůdce, kterému chybí vize.

2. Bridgertonovi

Osm nerozlučných sourozenců Bridgertonových hledá lásku a štěstí mezi londýnskou smetánkou. Podle úspěšných románů od Julie Quinn.

1. Sabrinina děsivá dobrodružství

Napůl člověk a napůl čarodějka Sabrina se pohybuje mezi dvěma světy, svoji pozornost dělí mezi vylomeniny náctileté smrtelnice a kouzelnický rodinný odkaz – Církev noci.

Pokračuj na nejsledovanější filmy a seriály na Netflixu minulého týdne