12 nedávno uvedených českých filmů na Netflixu

Netflix přidává do nabídky další české filmy. Populární 3Bobule, které vládnou žebříčkům sledovanosti českého Netflixu již několik týdnů v řadě, doplnila zajímavá skvadra titulů. Fanoušci českého filmu si na službě mohou dále pustit Teroristku se skvělou Ivou Janžurovou, psychologický Domestik, vesmírnou komedii Mars nebo Rozkoš s Janou Plodkovou. Tohle je přehled dvanácti nejnověji uvedených českých filmů na Netflixu.

3Bobule

Blíží se další vinobraní a manželé, kteří jsou už nějakou dobu od sebe, se snaží zachránit nejenom krachující vinařství, ale i svůj vztah.

Domestik

Když se cyklistova posedlost kariérou ocitne v rozporu s fanatickou touhou jeho ženy po dítěti, promění se jejich manželství v malé soukromé peklo.

Hurvínek a kouzelné muzeum

Kluk, který je blázen do počítačových her, musí využít svoje schopnosti, aby zachránil staré muzeum loutek i celé město před zloduchem, který se nečekaně vrací.

Kibera: Příběh slumu

Detailní pohled na jeden z největších afrických slumů a na odhodlání místních obyvatel zlepšit svoje životní podmínky v nervózní době před volbami.

Mars

Na opuštěnou stanici na Marsu přilétá výprava s velkými plány. Cíle jejích členů ale nejdou dohromady, a tak budou všichni nakonec rádi, když se z toho aspoň nezblázní.

Můj pes Killer

Mladý skinhead vede bezútěšný život se svým milovaným pitbulem. Jeho černobílý svět se otřese v základech, když zjistí, že má snědého bratříčka. (slovenský film)

MY 2

Po odchodu od manžela se nastěhuje ke svému kadeřníkovi, který je gay. V novém soužití pak zkoumá, kde leží hranice intimity a sexuality.

Na krátko

Jedenáctiletý chlapec žijící v domácnosti ovládané ženami se vzbouří a uteče za otcem. Záhy ale pozná zneklidňující pravdu.

Něžné vlny

Je rok 1989 a nesmělý puberťák závodí s časem, aby navzdory přání rodičů stihl získat srdce okouzlující akvabely, která se brzy odstěhuje za železnou oponu.

Pojar dětem

Království za devatero horami a řekami i strašidelné vize budoucnosti. V téhle sbírce oslavující dílo Břetislava Pojara najdete všechno.

Rozkoš

Filmová střihačka Milena žije v prostředí plném existenciálních úzkostí a prahne po důvěrném sblížení s mužem, který toho ale možná vůbec není schopen.

Teroristka

Na místního gaunera, co terorizuje okolí, si netroufne ani samotná starostka. Učitelka v důchodu proto vezme věci pevně do vlastních rukou.

Pokračuj na minulý přehled českých filmů na Netflixu