11 nových filmů a seriálů na první víkend roku 2021

Nový rok začínáme pěkně zhurta. Novoroční víkend si užijeme hlavně na Netflixu, kam zamířila pokračování populárních seriálů, včetně mysteriózní dánské novinky Rovnodennost. Na HBO GO zase najdeme minimálně čtyři filmové tituly uvedené v tomto týdnu.

Báchorky

Maďarsko roku 1945. Krátce po druhé světové válce, kdy v zemi panuje chaos a nejistota, se podvodník pokusí využít těchto nejistých časů ve svůj prospěch. (HBO GO)

Cobra Kai – 3. řada

Pár desítek let po turnaji, který jim změnil život, na sebe znova narazí soupeři Johnny a Daniel. Další pokračování série filmů Karate Kid. (Netflix)

Daleko od Reykjavíku

Film, který se odehrává v malé zemědělské komunitě na Islandu, sleduje mlčenlivou Ingu, majitelku malého hospodářství, která se bouří proti chamtivému farmářskému družstvu. (HBO GO)

Doktor Spánek od Stephena Kinga

Film navazuje na děj filmu Osvícení (Stanley Kubrick) popisující hrůzné události, ke kterým došlo před 40 lety v hotelu Overlook. (HBO GO)

Monarca – 2. řada

Ana María se po 20 letech vrací do Mexika a přetahuje se o vládu nad obří rodinnou firmou na výrobu tequily, kterou ohrožuje korupce a různá tajemství. (Netflix)

Rovnodennost – 1. řada

Její sestra se spolužáky zmizela a po 21 letech začnou Astrid pronásledovat vize. Zahájí proto vyšetřování, které odhalí temnou a krutou pravdu. (Netflix)

Sabrinina děsivá dobrodružství – 4. řada

Napůl člověk a napůl čarodějka Sabrina se pohybuje mezi dvěma světy, svoji pozornost dělí mezi vylomeniny náctileté smrtelnice a kouzelnický rodinný odkaz – Církev noci. (Netflix)

Smrt do roku 2020

Rok, na který nikdo z nás nebude rád vzpomínat, očima nejhůř informovaných komentátorů v historii. Od tvůrců seriálu Black Mirror. (Netflix)

Svatá Frances

Na osamělou 34letou Bridget se konečně usměje štěstí, když potká skvělého muže a stane se chůvou šestileté Frances. (HBO GO)

The Minimalists: Méně je teď a tady

Dlouholetí přátelé Joshua Fields Millburn a Ryan Nicodemus udělali z minimalismu celosvětové hnutí a ukážou vám, jak se i s málem dá žít mnohem líp. (Netflix)

Vikingové – 6. řada

Drsné drama vikingského hrdiny Ragnara Lothbroka, který ve snaze o rozšíření vlivu seveřanů zpochybňuje kvality neschopného vůdce, kterému chybí vize. (Netflix)

Pokračuj na filmové a seriálové tipy z minulého týdne