10 nelegálně nejstahovanějších filmů týdne

Nacházíme se v době, kdy filmová studia vkládají naděje do streamu, a tím roste pochopitelně zájem o pirátství. Tomu odpovídá i současný žebříček nelegálně nejstahovanějších filmů týdne, kterému vévodí komiksová Wonder Woman, uvedená na konci minulého roku na službě HBO Max. A protože informací není nikdy dost, pirátskému stahování se nyní budeme věnovat pravidelně.

Nejstahovanější filmy mezi 4. a 10. lednem roku 2021 na torrentech podle TorrentFreaku

TorrentFreak čerpá data z veřejně dostupných informací a jeho statistiky slouží pouze k informačním a vzdělávacím účelům.

10. Země nomádů

Neokázalé drama je citlivě vystavěno kolem postavy ovdovělé šedesátnice Fern (Frances McDormand), nalézající životní sílu v cestování napříč Amerikou ve svém příbytku, bílé dodávce. (bude uvedeno na Hulu)

9. Greenland: Poslední úkryt

John Garrity (Gerard Butler) s manželkou Allison (Morena Baccarin) a malým synem Nathanem se vydávají na nebezpečnou cestu, aby našli útočiště, před obrovskou kometou rychle se blížící k Zemi. (uvedeno na iTunes nebo Amazon Prime)

8. Nadějná mladá žena

Cassie (Carey Mulligan) byla nadějná mladá žena… dokud se vše ze záhadného důvodu nezměnilo. Zdá se, že v jejím životě není nic takové, jak se zdá. (uvedeno na iTunes nebo Amazon Prime)

7. Pro balík prachů

Tom (Liam Neeson) je nechvalně proslulý zloděj, ale city, které chová ke své nové lásce Annie (Kate Walsh) ho přimějí napravit staré hříchy. Chce přestat žít jako zločinec. (uvedeno na iTunes nebo Amazon Prime)

6. Fatale

Po divoké noci se záhadnou kráskou se ženatému sportovnímu agentovi začne rozpadat život. Brzy zjistí, že měl co do činění s policejní detektivkou, která ho zapletla do svého vyšetřování. (uvedeno na iTunes nebo Amazon Prime)

5. Croodsovi: Nový věk

Croodsovi zjistí, že hrdinové doby kamenné to fakt nemají jednoduché. Nestačí, že jim na každém kroku hrozí sežrání od hladových potvor. Oni navíc museli potkat rodinu, která je lepší než ta jejich. (uvedeno na iTunes nebo Amazon Prime)

4. Tenet

V temném světě mezinárodní špionáže bojuje o záchranu celého světa. Vydává se na extrémně komplikovanou misi, ve které pro časoprostor neplatí pravidla, tak jak je známe. (uvedeno na O2TV, Google Play)

3. Shadow in the Cloud

Chloë Grace Moretz jako válečná pilotka, kterou napadnou záhadná monstra z jiného světa. Ujeté béčko odehrávající se za druhé světové války nemá kromě hlavní představitelky téměř co nabídnout. (uvedeno na iTunes nebo Amazon Prime)

2. Duše

Středoškolský učitel hudební výchovy Joe Gardner (Jamie Foxx) dostane životní šanci hrát v proslulém jazzovém klubu. Jeden chybný krok ho však přenese z ulic New Yorku do Neznáma před. (uvedeno na Disney+)

1. Wonder Woman 1984

V pokračování očekávané komiksovky se tentokrát ocitneme v osmdesátých letech. Proti superhrdince Wonder Woman budou stát dva záporáci. Max Lord v podání Pedra Pascala a také Cheetah s tváří herečky Kristen Wiig. (uvedeno na HBO Max)