40 nejlepších filmů, seriálů a dokumentů za měsíc listopad

Koruna – 4. řada

Seriál sleduje politické soupeření a osobní životy za vlády královny Alžběty II. a události, které určovaly dějiny druhé poloviny 20. století. (Netflix)

Láska a anarchie – 1. řada

Vdaná konzultantka a mladý ajťák rozjedou flirtovací hru, která zpochybňuje společenské normy – a nakonec obrátí jejich životy vzhůru nohama. (Netflix)

Letuška – 1. řada

Letuška Cassandra Bowden (Kaley Cuoco) se probudí ve svém hotelovém pokoji v Dubaji, s příšernou kocovinou z předchozí noci a mrtvolou ležící vedle ní na posteli. (HBO GO)

Léto 85

Šestnáctiletý Alexis potkává staršího, charismatického a tajemného Davida. Začíná přátelství plné plaveb na moři, výletů na motorce, nocí beze spánku, svobody a poznávání dospělého světa. (Aerovod, O2TV)

Liberator: Operace Avalanche

Nesourodá jednotka odhodlaných vojáků zvyklých dělat si věci po svém razí za druhé světové války cestu invazi spojenců do Itálie. (Netflix)

Mosul

Irácká jednotka odpadlíků zachrání život mladému policistovi, který se pak přidá k jejich boji proti Islámskému státu tam, kde kdysi bývaly ulice Mosulu. (Netflix)

Mr. Robot – 4. řada

Elliot je mladý programátor, který má problém navazovat vztahy s lidmi. Má pocit, že se s okolním světem může bavit pouze tak, že hackuje jejich přístroje. (HBO GO)

Naděje

Anja a Tomas představují pár, jakých známe mnoho. Z jejich romantické lásky už po letech soužití mnoho nezbylo, žijí spíše vedle sebe než spolu a většinu energie dávají do své práce. (Aerovod, O2TV)

Není šílenství jako šílenství

Proč zabíjíme? Proč jsou někteří schopni vraždit a jiní odolávají pokušení? Jak se z člověka stane sériový vrah? Dokument Není šílenství jako šílenství z dílny oscarového režiséra a producenta Alexe Gibneyho. (HBO GO)

Než skončí léto

Život je krásný i proto, že se nedá naplánovat. Když se šestnáctiletá Milla zamiluje do průšviháře Mosese, je to pro její rodiče noční můra. (Aerovod, O2TV)