20 nejsledovanějších filmů a seriálu na HBO GO za rok 2020

HBO i tento rok odvedla skvělý kus práce a na své službě uvedla řadu výborných filmů a seriálů (nejen z vlastní produkce), které divákům naservírovala s titulky či dabingem. Tohle je přehled nejsledovanějších titulů v roce 2020 na HBO GO v Česku.

20 nejsledovanějších filmů na HBO GO v roce 2020

Superhrdinové z DC a Marvelu, nejlepší animáky posledních let nebo výběr loňských oscarovek. Mezi dvaceti nejsledovanějšími filmy roku najdeme opravdu pestrou přehlídku titulů.

20. Toy Story 4: Příběh hraček
19. Avengers: Infinity War
18. Podfukářky
17. Artemis Fowl
16. Králíček Jojo
15. Úžasňákovi 2
14. Le Mans ’66
13. Joker
12. Willy a kouzelná planeta
11. Zloba: Královna všeho zlého
10. Volání divočiny
9. Shazam!
8. Avengers: Endgame
7. Špióni v převleku
6. Pokémon: Detektiv Pikachu

5. Mizerové navždy

Mizerové Mike Lowrey (Will Smith) a Marcus Burnett (Martin Lawrence) jsou zpátky a před nimi poslední společná jízda v napjatě očekávaném snímku Mizerové navždy.

4. Angry Birds ve filmu 2

Rozzlobení nelétaví ptáci a zákeřní zelení vepři jsou opět ve při v animovaném komediálním snímku Angry Birds ve filmu 2.

3. Frčíme

Snímek Frčíme z produkce Pixaru nás zavede do světa fantazie, kde dva elfští teenageři Ian a Barley Tichošlápkovi dostanou nečekanou příležitost strávit jeden den se svým zesnulým otcem.

2. Addamsova rodina

Připravte si prsty na lusknutí! Vrací se ikonická rodina, která každý rok vyhrává všechny soutěže na Halloween.

1. Ledové království II

Proč se Elsa narodila s kouzelnou mocí? Odpověď ji svůdně volá a zároveň hrozí, že zničí její ledové království. Společně s Annou, Kristoffem, Olafem a Svenem se královna Elsa vydává na nebezpečnou a pozoruhodnou cestu.

20 nejsledovanějších seriálů na HBO GO v roce 2020

Skvěle hodnocené novinky, pokračování úspěšných titulů nebo seriály, na které se lze dívat pořád dokola. Takový je dvacetimístný žebříček nejsledovanějších seriálů tohoto roku.

20. Sektor
19. Jeho temné esence
18. Manifest
17. Sekerka
16. Letuška
15. Protiúder
14. Údolí slz
13. 30 stříbrných
12. Špinavý prachy
11. Vražda v Madisonu
10. Vychováni vlky
9. Star Wars: Klonové války
8. Westworld
7. Živí mrtví
6. Malý Sheldon

5. Sex ve městě

Mohou ženy prožívat sex jako muži? Odpověď na tuto otázku hledá novinářka Carrie Bradshawová spolu se třemi kamarádkami Samanthou, Mirandou a Charlottou v jednom z nejoblíbenější televizních seriálů posledních let.

4. Průměrňákovi

Patricia Heatonová se představuje jako Frankie Hecková ve vřelém a vtipném komediálním seriálu o životě jedné rodiny. Frankie je milující manželka a matka, které se daří udržovat chod rodiny díky smyslu pro humor a notné dávce ironie.

3. Hra o trůny

Výpravný fantasy seriál, natočený podle bestsellerové románové řady George R. R. Martina, vypráví epický příběh o zradě a ušlechtilosti, který se odehrává v mýtickém Západozemí, kde léta a zimy mohou trvat roky a jen touha po moci je věčná.

2. Taková moderní rodinka

Americký komediální seriál nám představuje novodobý rodinný klan, v jehož čele stojí šedesátník Jay Pritchett se svou novou mladou manželkou a vyženěným synkem, Jayova dospělá dcera se třemi potomky a syn, který se svým partnerem právě adoptoval dítě.

1. Teorie velkého třesku

Leonard a Sheldon jsou v laboratoři naprosto geniální, ale v obyčejném světě zůstávají totálně ztracení. Naštěstí mají po ruce krásnou a svobodomyslnou sousedku Penny, která se je snaží naučit pár věcí o reálném životě.

Pokračuj na nejsledovanější filmy a seriály na Netflixu v roce 2020