14 nových filmů na Netflixu za poslední týden

Vánoce jsou tady a Netflix boduje na plné čáře. Teroristka se skvělou Ivou Janžurovou a třetí Bobule se konečně dostaly do filmové nabídky, tím to ale zdaleka nekončí. Netflix také vydal své poslední dva velké originální snímky tohoto roku, historické Ma Rainey – matka blues a sci-fi Půlnoční nebe. A co víc, Nolanův Batman je na Netflixu konečně s českými titulky. Tohle všechno stihnul Netflix za posledních sedm dní.

3Bobule

Blíží se další vinobraní a manželé, kteří jsou už nějakou dobu od sebe, se snaží zachránit nejenom krachující vinařství, ale i svůj vztah.

AK vs AK

Režisér se veřejně zdiskredituje roztržkou se slavným hercem a rozhodne se pomstít. Unese mu proto dceru a začne natáčet film o tom, jak ji hledají. (české titulky)

Batman začíná

Bruce Wayne, kterému zavraždili rodiče, se po výcviku u tajemstvím opředené organizace vrací do Gotham City, kde chce v přestrojení bojovat proti zločinu. (české titulky)

Hurvínek a kouzelné muzeum

Kluk, který je blázen do počítačových her, musí využít svoje schopnosti, aby zachránil staré muzeum loutek i celé město před zloduchem, který se nečekaně vrací.

Malá Anastázie

Ruská princezna unikne časovým portálem před nebezpečím a s pomocí nové kamarádky se z Ameriky osmdesátých let snaží zachránit svoji rodinu, která zůstala v minulosti. (české titulky)

Ma Rainey – matka blues

V roce 1927 se v nahrávacím studiu v Chicagu se svojí kapelou sešla zpěvačka blues Ma Rainey, která si nikdy nenechala nic líbit, a atmosféra tam brzy pořádně zhoustla. (české titulky)

Mladí zabijáci

Masivní hackerský útok vyzradil na obyvatele maloměsta jejich špinavá tajemství. Rozzuřený dav z toho viní čtyři děvčata posedlá selfíčky a prahne po krvavé pomstě. (české titulky)

Něžné vlny

Je rok 1989 a nesmělý puberťák závodí s časem, aby navzdory přání rodičů stihl získat srdce okouzlující akvabely, která se brzy odstěhuje za železnou oponu.

Půlnoční nebe

Osamělý vědec v Arktidě spěchá varovat astronauty, aby se nevraceli zpátky na Zem, kde došlo k celosvětové katastrofě. (český dabing)

Řbitov zviřátek

Za novým domem Creedových na novoanglickém venkově leží zlověstné staré pohřebiště. A po sérii tragických událostí se jeho děsivá síla projeví naplno. (české titulky)

Smysl života

Mezi manžely, kterým se nedaří počít dítě, to na dovolené na Sardinii začne skřípat. A rodina, která se ubytuje hned vedle nich, celou situaci ještě zhorší. (české titulky)

Temný rytíř

Batman, poručík Gordon a státní zástupce dál úspěšně bojují s gothamským podsvětím. Dobré výsledky jim ale možná pokazí nový padouch. (české titulky)

Teroristka

Na místního gaunera, co terorizuje okolí, si netroufne ani samotná starostka. Učitelka v důchodu proto vezme věci pevně do vlastních rukou.

Velký Gatsby

Nick Carraway nemůže popřít, že ho Jay Gatsby úplně dostal. Záhadný boháč odvedle ho nakonec vtáhne i do svého šíleného románku, který směřuje k nevyhnutelné tragédii. (české titulky)